sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

YKSI VUOSIRENGAS LISÄÄ ♥

 Huomenna 30.3. tulee taas yksi vuosirengas lisää elämäni runkoon. Sitä ollaan sitten viittävaille viisissäkymmenissä ;) eli 45 tulee matkamittariin. Yritin tälle art journal-aukeamalle laittaa 45 kakkukynttilää, mutta ei siihen mahtunut kuin 18 kpl eli mennään sillä. Nainenhan on ikuisesti 18 vuotias, eikös?
 Laitoin jokaiseen kynttilään yhden viisauden tai fiksun ohjeen, ettei pääse unohtumaan ;)
...ja ikähän on vain numeroita, vai mitä?

 
Kivaa sunnuntaita sinulle ja kepeää kevättä ♥

18 kommenttia:

 1. Oikein hyvää syntymäpäivää!!! Olet saanut valonkin kynttilöihin!

  Vanhempi tyttäreni täyttää kuukauden päästä saman verran, eli voisit olla tyttäreni, mutta onneksi täällä taiteen maailmassa ei iän perusteella diskriminoida.

  VastaaPoista
 2. Paljon Onnea vielä kerran. Toiseen blogiiis jo kerkesin jo toivotellakin :-)
  Esikoispoikani täyttää aprillipäivänä juuri saman verran kuin sinäkin, mutta täällä blogimaailmassa ei katsota ikää eikä kengännumeroa :-D

  VastaaPoista
 3. Onnea tämänkin blogin puolelle vielä sinulle, Susanna! Olen kanssasi suunnilleen saman ikäinen, muutaman vuoden vanhempi, ja toden totta samaa mieltä, että numeroitahan se ikä vaan on :)
  Juhlavaa ja kivaa päivää sinulle!!!

  VastaaPoista
 4. Onnea meiltä koko perheen voimin. Numerot nyt ei mitään merkkaa, vaan se mieli siellä temppelimme sisällä.

  VastaaPoista
 5. Ai se synttäri onkin tänään. Onnea paljon edelleen. Ikä todellakin on vain numero, tunnen itsekin olevani nuorempi nyt kuin aiemmin. Onkohan niin, että vanhetessa tulee lapseksi taas, vai onko nyt vain viisaampi ja antaa sen sisäisen lapsen / nuoren vain tulla ulos.
  On muuten tosi kiva tuo aukeamasi.

  VastaaPoista
 6. Onnea Iloa Tuhannen Kiloa♥♥♥ Ihana sivu jälleen:)

  VastaaPoista
 7. Sydämelliset syntymäpäiväonnittelut!
  Ihastuttava aukeama kirjassasi.
  Aloin miettiä, mitä minulle tapahtui samanikäisenä. Olin ollut vuoden verran uudessa työpaikassa ja minusta tuli isoäiti. Ne tulivat päälimmäisenä mieleen.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille teille ihanille ystäville onnentoivotuksistanne! On niin ihanaa kun minulla on teidät ♥ Kiitos! ♥

  VastaaPoista
 9. Ihanaa synttäriä. Upeaa kynttiläilotulitusta

  VastaaPoista
 10. Hei! Oletko muistanut postittaa Tuplavaihdon korttisi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu lähetin ne maanantaina 30.3.

   Poista
  2. Kirjeesi saapui, kiitos! Tänään menin postilaatikolle postiauton perässä, mutta minulle ei ollut postia. Ihmettelin, koska tosiaan odotin vaihtokirjeitä. Nyt hetki sitten kävin laatikolla ja sielläpä olikin kirjeesi sekä Enkulin kirje, jota olin myös kaipaillut/kysellyt blogissaan. Posti on joko jaettu väärin tai sitten se on käynyt tälle päivälle toisenkin kerran ja tuonut kirjeet. No, pääasia, että ne saapuivat perille. Kiitos myös postikortista, jonka olit laittanut "saatteeksi". Se onkin jännä asia; katselin ja pyörittelin tänään kaupassa juurikin tuota samanlaista korttia ja mietin, että ostaisinko sen itselleni, koska kuva ja teksti menivät sieluuni saakka. En sitten ostanut. No, en tietenkään, koska sinä sen minulle nyt lähetit... <3

   Poista
  3. No hyvä että tuli perille :) Siis olipa jännä yhteensattuma se kortti! WAU! Telepatiaa ja sielujen sympatiaa, hihii! ♥

   Poista
  4. Näitä tapahtuu silloin tällöin, mutta aina yhtä sykähdyttävältä se tuntuu <3 Sattumaahan ei ole...

   Poista