keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

ELÄ HETKESSÄ JA NAUTI ELÄMÄSTÄ!

Tämän Art journal-aukeaman sanoma on lyhyt ja yksinkertainen, mutta useimmiten niin vaikea toteuttaa. Aina mietitään menneitä tai pelätään tulevaa. Moni sanoo, että sitten kun olen eläkkeellä teen sitä tai tätä. Miksi ei voisi heittää sitä ikuista "murehtimismyssyä" nurkkaan ja elää vain tätä hetkeä. Minä olen päättänyt elää tämän kehotuksen mukaan joka päivä, sillä koskaan ei tiedä kuinka esim. oman terveyden käy. Itse olen juuri nyt aika suuressa käännekohdassa elämässäni terveyteni kanssa ja melkoinen "uudestisyntymä" on käsillä...Sitä odotellessa elän tässä ja nyt, nauttien!Nautitaan elämästä täysin siemauksin ♥ Kiva kun poikkesit täällä! ♥

11 kommenttia:

 1. Viisaita sanoja ja suloisia kuvia...noinhan asia on....

  Kukoista ja nauti elämästä Sussu!

  VastaaPoista
 2. Näinhän se on elettävä, hetkessä. Oppi on mennyt meilläkin perille sairauksien myötä. Nautitaan kevään keikkumisesta ja elämästä!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, niin teen! Viime syksyisen tilanteen muutoksen jälkeen olen tosiaan ymmärtänyt nauttia joka hetkestä. Ihmisen elimistö on niin monimutkainen, että ihme, kun se yleensä toimii. Omituisia ja erikoisia sairauksia voi löytyä, mutta onneksi nykyaika pystyy paljon pelastamaan.

  Kauniit värikkäät kuvat ja viisaat sanat, siitä on hyvä postaus ja art journal tehty :-)

  VastaaPoista
 4. enkeleiden siipien havinaa teidän perheen läheisyyteen. Ihan liki.

  VastaaPoista
 5. Niin nuo ovat viisaita sanoja, välillä kun vain tuppaa unohtumaan. Toivottavasti ei mitään vakavaa sulla. Kaikkea hyvää ja enkeleitä niin juuri toivon elämääsi♥♥♥

  VastaaPoista
 6. Elämällä on taipumus opettaa ja nauttikaamme täysin rinnoin siitä mitä vielä on jäljellä.
  Hienoja ajatuksia ja sivuja kirjassasi. Kaikesta huolimatta aurinkoa elämääsi :-)

  VastaaPoista
 7. Hetkessä elämisen taito, ja nauttiminen juuri käsillä olevasta tuokiosta on yksi hienoimpia elämänviisauksia mitä olla saattaa. Todella kaunis kuva, värit ja sanoma tässä sivussa joka on sinulle varmaan tällä hetkellä henkilökohtaisesti tosi tärkeä.
  Parhainta mahdollista vointia sinulle, aurinkoa ja suojelusta jokaiseen päivään :)

  VastaaPoista
 8. Olet aivan oikeassa. Nimenomaan tässä hetkessä on hyvä levätä. Ihana on sivusi ja niin täynnä elinvoimaa ja iloa.

  On hyvä, että nykyisin on paljon taitavia enkeli-ihmisiä, jotka antavat mahdollisuuden sanomaasi "uudelleensyntymiseen". Halauksia ihanainen.

  VastaaPoista
 9. Kiitos teille ihanista sanoistanne ♥♥♥

  VastaaPoista