tiistai 17. maaliskuuta 2015

SALAISIA SYMBOLEITA... 
Tämän Art journal-aukeamani sanomana on että Art journal paljastaa salaisuudet jotka on piilotettu kuvien symbolikieleen...Näinhän se on että jokaisen omasta art journalista voi lukea ajatuksia ja tunnelmia sen hetkisestä tilanteesta. Ihminenhän alitajuisesti tiedostamattaan laittaa niihin sisintä olemustaan ja sen hetkisiä tunteitaan symbolein ja värein. ♥
 Tälläisellä värityksellä Art journalini kannet maalasin ;) Aika karkki vai mitä? ♥


7 kommenttia:

 1. Sinulla syntyy sivuja hurjaan tahtiin! Allekirjoitan täysin mitä kirjoitat yllä, enpä olisi arvannut kuinka voimakkaasti olen kokenut yhden sivuni teon, kun se oli valmis näin seuravana yönä unta asioiden tiimoilta joita siihen laitoin, osin alitajuntaisesti!

  VastaaPoista
 2. On kaunis karkkiväritys kansissa, todellakin. Turkoosi on yksi lempiväreistäni kun rakastan vesi elementtiä yli kaiken, kaikissa muodoissaan. Se on niin puhdistava ja eheyttävä väri kaiken kaikkiaan. Ihana sivu ja kannet, ei voi kun ihailla taas kerran :)

  VastaaPoista
 3. Valoisalta ja lupaavalta näyttää! Miten tähän kirjaa voi laittaa muuta kuin hyviä tunteita. Jos alitajunta jo nostaa pintaan noin kauniit värit, mitä muuta voi jatko olla. Mielenkiintoista!

  VastaaPoista
 4. Ihana karkki ja tosi upeat sivut. Ihanaa on sielunmaisemasi.

  VastaaPoista
 5. Namskis. Herkkupala tuo kirjasi.

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihanista kommenteistanne! ♥

  VastaaPoista