perjantai 20. maaliskuuta 2015

LAPSEN SILMIN

Tämän aukeaman maalailin tänään vapaapäivänäni kun odottelin auringonpimennyksen alkamista. Innostuin sitten niin että en huomannut että pimennys olikin jo käynnissä. Noh mitäpä sitä yhdestä harvinaisesta auringonpimennyksestä kun on mukavaa tekemistä omassa kodissa ;)

Muistetaanpas leikkiä lapsen lailla ja nauttia elämästä. Jokainen päivä on hyvä leikkipäivä, 
eikös vaan? ♥

7 kommenttia:

 1. Kyllä vaan, jokainen päivä ON hyvä leikkipäivä, ja leikkimielisyys aikuisena pitää mielen iloisena ja virkeänä!
  On kyllä niin katseenvangitsijat nää sivut, väritys on enemmän kuin onnistunut. Ihanaa vapaapäivän iltaa sinulle, Luna on varmaan nauttinut kun olet ollut tänään kotona :)

  VastaaPoista
 2. Ihastuttavan leikkimielinen ja hyväntuulinen :) Ja mitäs siitä jos yhden auringonpimennyksen missasit, reilun sadan vuoden kuluttua on taas yhtä hieno, katsoo silloin sitten :)

  VastaaPoista
 3. Ihana lapset sinulla leikkivät!! Ovatko nämäkin toinen taiteen lapsi ja toinen kirjoittamisen lapsi?
  Minulla on kaksi unilasta, toinen on taiteen lapsi, toinen kirjoittamisen. Aina kun toinen jää liikaa sivuun, näen unta, että toinen lapsi on suuri ja hyvinvoiva ja toinen pieni käppyrä ja ruokaa ja hoivaa vailla. Sitten vaan kiireesti sitä hoitamaan. Olen nähnyt unen niin monta kertaa, että tiedän nämä erityiset lapset verrattuna muihin lapsiuniin.

  Pidetään lapsista huolta ja leikitään, se on mainiota :-)

  VastaaPoista
 4. Voi miten suloinen lapsi leikkimässä! Totta puhut! Tunne oma sisäinen lapsesi, se aina välillä herättelee sinua...Meillä aikuisilla elämä pakkaa joskus menemään vähän turhan vakavaksi.

  VastaaPoista
 5. Kyllä olet aivan oikeassa jokainen päivä on hyvä leikkipäivä;) ja nuo sivut ovat jälleen niin mielenkiintoiset ja herkullisen väriset:)

  VastaaPoista
 6. What fun characters!! More beautiful ,colorful,journal pages! Thank you for sharing! ")

  VastaaPoista
 7. Tosi upea ja hyvää mieltä tuova työ. I H A N A

  VastaaPoista