perjantai 20. maaliskuuta 2015

LINTUMAGIAA...

 Tälläinen korppi-sivu muodostui teksteineen 13. päivä. Eipä tuo lintu kovin ole korpin näköinen, mutta sehän onkin satu-korppi ja sellainenhan voi näyttää ihan miltä itse haluan ;) Vaikka vaaleanpunaiselta ♥ No rajansa kaikella, hih! Tässä yhden aukeaman väri-iloittelua. Tämä on vielä keskeneräinen....

Kukkien hempeyttä tähän perjantaihin. Aurinko paistaa ihanasti ja minulla on tänään taas talvilomapäivä eli voin heittäytyä askartelun pyörteisiin ;) Ihanaa viikonloppua teille ihanille ja kiitos kun kävitte vierailulla täällä! ♥♥♥ Ai niin ja tänään luvassa mystinen auringonpimennys! Jännää!

8 kommenttia:

 1. ♥postaus pullollaan ihanuuksia! Mukavaa perjantaita♥

  VastaaPoista
 2. Sinun sivusi ovat niin täynnää väriä ja elämää, niitä on niin mukavaa käydä katselemassa.
  Ihanaa viikonloppua ja hyvää askartelu päivää sinulle.

  VastaaPoista
 3. Kaunista, silmä lepää kukkasissa ja korppi sivu on ihana!

  VastaaPoista
 4. Minkä kokoinen tuo art journalisi on? Kirjan kokoinen vai A4? Saat mahtumaan niin paljon sivuillesi, että ihan pieni kirja ei varmaankaan ole.
  Art journal on kyllä hieno tapa tehdä taidetta, koska kaikki säilyy siellä ja mahtuu paremmin jonnekin, kuin suuret taulut.
  Kiitos taas elämyksestä ja hyvää viikonloppua :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Uuna! Art journalini on normaalin kirjan kokoinen eli n. 14x22 cm. Tykkään että on kivempi kun ei ole liian suuri. Kuluupa maaliakin vähemmän ;))

   Poista
 5. Kiitos teille kaikille ihanista kommenteistanne! ♥♥♥

  VastaaPoista
 6. Todella kivat väriyhdistelmät tuossa korppiaukeamassa, ja tuo runo sopii niin täydellisesti auringonpimennykseen! :) Hieno toteutus! :)

  VastaaPoista