perjantai 27. maaliskuuta 2015

STRONGER THAN YESTERDAY ♥

 Synttärit lähestyy ja mietin mitä kaikkea kivaa on elämässäni tähän mennessä sattunut ja tapahtunut. Saan olla onnellinen ollessani näin onnekas kun on saanut olla terve. Lisäksi olen erittäin kiitollinen teistä ihanista blogi-ystävistäni. On ihanaa kun jaksatte käydä vierailulla blogeissani ja jätätte kommenttia. Se innostaa yhä enemmän tekemään kuvia ja askarteluita tänne näytille ♥
 Tässä kuvassa on "Pikku-Sussu" ihmettelemässä tätä "synttäriylläriä" joka tupsahti yllättäin ja varoittamatta. Siinä hän miettii, että onkohan tämä hyvä vai paha ylläri? No koska pyrin löytämään aina sen positiivisen puolen asioista niin siten teen nytkin. Tämä lahja on hyvä ja se on uuden terveemmän elämän alku!



Ihanaa viikonloppua kaikille teille ystäville ja halit täältä minulta ♥

3 kommenttia:

  1. Suuria tunteita tässä läsnä, kuten edellisessäkin aukeamassa... Liittyy voimakkaasti sinun omaan elämääsi tässä ja nyt. Vaikeakin (ja varsinkin yllättävä) asia voi olla lahja, mutta harva sitä sellaisena osaa ottaa. Sinä osaat ja ihailen asennettasi, halaukset täältäkin! Ja ihanaa syntymäpäivää sinulle!

    VastaaPoista
  2. Onpa ihana aukeama taas. Olet kyllä tosi tuottelijas ja minä ihailen suuresti tuota sinun ajattelutapaasi. Aina kannattaa valita positiiviset silmälasit nenälle keikkumaan Ihanaa synttäriä sinulle..

    VastaaPoista