lauantai 2. tammikuuta 2016

FRIDA-MAIHARIT MADE BY SUSSU

 Pinterestin ihmeellisestä maailmasta löysin ihania tuunattuja bootseja ja kenkiä. Niistäpä innostuin ja muistin omistavani vanhat maiharit, joita en ole vuosiin pitänyt. Tänä aamuna sitten aloin tuunaamaan niistä jotain aivan uutta ;)

Tässäpä niistä kuva ennen tuunausta. Ihan mukavan näköiset perustyylilläänkin, mutta...
 ...aika karkit tuunaukseni jälkeen! Vai mitä mieltä olet? Tuo kaunis Fridan kuva on erään aivan fantastista taidetta tekevän "Meluseenan" eli Lisa Falzon -nimisen taiteilijan tekemästä taulusta. Toivottavasti hän ei loukkaannu kun käytin kuvaa kengissäni. Tuo hänen maalaamansa Fridan kuva vaan on mielestäni niin ihanan sympaattinen! ♥ I love Lisa Falzon´s Art! She is amazing artist!! ♥♥♥

 Pitsiähän pitää tietenkin näissä rouhean makeissa monoissa olla joten laitoin nauhoiksi pinkkiä pitsiä jota joskus kirpparilta halvalla löysin.
Olipas näitä ihana tehdä! Olen minä sen verran höpsö, että aion näitä myös käyttää ihmisten ilmoilla ;) Sopinevat hyviin minun mustan Desiqual-takkini kanssa. Seuraavaksi alankin tuunaamaan sitä hieman....Mutta siitä sitten myöhemmin kun valmistuu...
Ihanaa viikonloppua ja tätä alkanutta vuotta sinulle ja kiva kun kävit kurkkaamassa! ♥

14 kommenttia:

  1. Tulipa taianomaiset kengät! Vau!

    VastaaPoista
  2. Voi hyvää päivää nuo ovat niiiiin komeeeeeeeeet!!!! Millä olet kiinnittänyt nuo koristeet? Mä oo kade;) Kyllä noilla kelpaa mennä vaikka mihin.

    VastaaPoista
  3. Monta ihanaa postausta sinulla! Nämä kengät ovat kyllä ihan huippujuttu!!!! Olen niin Frida Kahlo -fani.
    Ja suurkiitos joulutervehdyksestä :)

    VastaaPoista
  4. APUVA - en saa silmiäni irti kengistä.- Miten sait kiinni kuvat ja tuon vaaleanpunaisen pilkku"jutun" (mitä materiaalia se on=)
    Ompelitko taakse.... pitäisi olla suutarin koneet ja vempeleet...

    Kertakaikkisen mieletön idea ja kyllä minäkin ylpeänä noilla maihareilla tallustelisin oikein YLPEÄNÄ!!

    Idearikasta Uutta Vuotta, niin se näyttää alkaneenkin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pirjo ja kaikki ihanista kommenteistanne! Ne vaaleanpunaiset valkopilkulliset on akryyleillä maalattu. Kuvat olen liimannut Modpodgella ja kukat olen maalannut akryyleillä. Voi olla, että kuvat eivät pysy kiinni, mutta sitten kokeilen jotain muuta liimaa ☺

      Poista
  5. Ai mahoton miten komea tuunaus!!! Ihaillen ihmettelin minäkin kuinka kaikki on tehty - olitkin ehtinyt jo vastaamaan :) Siis mielettömän hienot!

    VastaaPoista
  6. No voi mahoton paikka näitä taikabootseja. Noillahan ihan liitelee, ei takuulla pysy jalat maassa :-)

    VastaaPoista
  7. huh, miten ihanat maiharit! Noilla kelpaa kylille lähteä! :) ai et vai.. ? Hihhii
    Rapsutukset Lunalle

    VastaaPoista
  8. APUUUUAAAAA. Nyt kyllä paukahti uusi muotivillitys kerralla. Luulen, ettet ehdi enää töihin kun tilauksia alkaa satamaan. Nämä ovat kyllä ihanimmat, rouheimmat, upeimmat ja vieläpä pinkkiä ja Fridaa. Täydellisen huiput.

    VastaaPoista
  9. YEEE! UPEAT! Ilman muuta alat käyttää näitä. Pitäähän taiteilijan vähän erottautua. Odotan mielenkiinnolla takin tuunausta...

    VastaaPoista
  10. No voihan jukranpujut!!! Onpas hienosti tuunatut maihikset, WAUUU!!!

    VastaaPoista
  11. Eikä!Vau,kyllä olet rohkea nainen!Tulin tänne Lindan blogin kautta ja kyllä on teillä kummallakin kauneudentaju ja ennenkaikkea toteutus kohillaan!Jotta aaltoja täältäpäin!

    VastaaPoista
  12. Heh, joo, kyllä koristetta pitää olla.

    VastaaPoista