keskiviikko 20. tammikuuta 2016

UNELMIEN VOITTO ♥♥♥

Hihii! Osallistuin jälleen Unelmien Talo ja Koti-lehden lukijakuvakilpailuun. Kävipä niin hyvä onni, että kuvamme voitti pääpalkinnon!!!
 Tässäpä kuva meidän sängynpäädystämme jolla voitto pätkähti. Isäntä tuon meidän kuninkaallisen sänkymme on suunnitellut ja tehnyt, joten palkinnon voittaminenhan on hänen ansiotaan. Lisäksi tuo meidän Lunamme poseeraus on saattanut hellyttää tuomariston ;))
 
 Aivan upea on tämä ykköspalkinto, eli luistinaiheisia Weisteen joulukoristeita 150 euron arvosta!!! Niin kauniita joka ikinen! Meinasipa käydä niin köpelösti että posti oli palauttanut tämän paketin takaisin toimitukseen kun en ollut sitä noutanut ja olivat lähettäneet sen minulle jo ennen joulua! Mitään saapumisilmoitusta minulle ei ollu tullut. Onneksi lehden toimituksesta soitettiin minulle ja he lähettivät paketin uudestaan! Kiitos siitä! Aivan lempiväriäni ovat nuo turkoosit pallot!!!

 
Niin kauniita ovat nämä koristeet. Taidan nuo luistimet laittaa koristeeksi vaikka joulu onkin jo ohi, koska nehän kuuluvat talveen eikä ole niin jouluiset. Kiitos tuhannesti ihanalle lehdelle tästä huikean upeasta palkinnosta!!! ♥♥♥
 

13 kommenttia:

 1. Ihanat, sopivat myös talveen muutenkin, ei vain jouluun. Onnea voitosta!

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon! Olet voittosi ansainnut. Palkinto on kiva, mutta taas kerran se postin toiminta!!!
  Ja asiasta toiseen. Kyllä minulla niitä roskia riittää kolmanteenkin kuoreen, joten myös sinulle lähtee huomenna kuori :)

  VastaaPoista
 3. Onnea!! Voi miten mahtava palkinto, aivan mielettömän upean paketin sait! Ja tuo söötti Luna prinsessakin pääsi parrasvaloihin, se oli kuin kirsikka kakun päällä. Luna näyttää niin onnelliselta tuossa kuvassa :)

  VastaaPoista
 4. Olette molemmat niiin taitavia käsistänne. Paljon Onnea Teille :-)

  VastaaPoista
 5. Onnea. Ihastelin lehdestä voittoisaa kuvaa.

  VastaaPoista
 6. Onnea, onnea. Huomasinkin jo lehdestä sinun voittaneen. Todella upea palkinto, aivan ihania koristeita, nuo kuusenkoristepallotkin niin söpöjä.
  Vähintään yhtä söpö on Luna voittaneessa kuvassa.

  VastaaPoista
 7. Niin sinun näköinen palkinto, ihana! Onnea vielä kerran!
  Huomenna mulla on se jännä päivä ;)

  VastaaPoista
 8. Kääääääk!!! Onnea onnea onnea, hitsi miten hienoo! Ja enkä ihmettele että voititte, kuva on niin mahtava ja kaikki sen sisällä;) Luna on piste iin päälle:)

  VastaaPoista
 9. Onnittelut! On kyllä kaunis sängynpääty!
  Palkinto on upea myös ja todella talvinen, eikä vain jouluinen. Onneksi laittoivat uudestaan paketin sinulle, jolle se kuuluukin ehdottomasti!

  VastaaPoista
 10. Oikea on palkinnon osoite. Teillä nyt vaan sattuu olemaan Suomen ihanin koti ja suloisin Luna

  VastaaPoista
 11. onnea voitosta! upea kuva ja oikeaan paikkaan meni voitto!

  VastaaPoista