lauantai 23. tammikuuta 2016

VINTAGE-JUNK-ARTJOURNAL

 Tämän Vintage-junk-artjournalin tein jo Loppiaisena, mutta nyt vasta sain kuvattua sen. Innostuin itse värjäämään papereita teellä ja kahvilla jotta sain niistä kivan vanhan näköisiä. Nuo kanessa olevat pitsitkin värjäsin teellä kun ne muuten olisivat olleet kirkkaan valkoisia.
 Takakanteen tein kirjansivuista paperikukan. Näitä on muuten tosi kiva ja helppo tehdä! Aika hieno olisi tuollainen vaikkapa lahjapaketinkin päällä!

 "Kaikista kauneimpia
asioita elämässä
ei voi nähdä
eikä kuulla.
Ne voi tuntea
vain sydämessään."
 
Tuo kaunis teksti ei ole oma keksimäni. Olen käyttänyt koristeina teiltä ihanat askarteluystävät saamiani ihania pieniä koristeita ja tunnistatte varmasti omanne ;) Kiitos niistä! Tässä kirjassa on paljon sivuja ja aion käyttää tätä päiväkirjanani. Kirjan sidonta mahdollistaa uusien sivujen lisäämisen tai voin vetää välistä pois jonkun sivun joka ei miellytäkkään. Kannet olen tehnyt Cornflakes-paketista.


 Tässä pieni videonpätkä kirjasta, koska se on helpompi esitellä näin videoiden. Piti vaan käännellä sivuja tosi nopeesti että videon pituus ei kasvaisi liian suureksi kun tänne blogiin ei mahdu kovin pitkät videot käsittääkseni.

8 kommenttia:

 1. Voi Susanna minkä olet tehnyt! Tuo on niiiiiiiiiiin upea!!! Kyllä on kiva hypelöidä sivuja ja kirjoittaa myös ja lisätä kaikkia muistoja ja vaikka mitä! Hienoa on myös että olet kierrättänyt ja mitä ihanaa saakaan aikaan kun hieman pistää mielikuvituksen töihin;) Onnea sinulle uuden tosi upean päiväkirjn johdosta ♥

  VastaaPoista
 2. APUA SINUA MITEN IHANA JA TAITAVASTI TEHTY.

  En ole ikinä värjännyt paperia kahvilla tai teellä. Kaunis väri ja todella vintagehenkinen kansiostasi tuli. Ihanat ideat ja kiva tuo asiaa valaiseva video. Kivasti näkee erilaiset sivut. Olet sinä vaan IHMEELLINEN.

  VastaaPoista
 3. Hieno idea tuo kahvi- ja teevärjäys, on tosi kaunista Vintage henkeä tässä ja kierrätys taas ihanasti huomioitu. Vau, ei voi muuta sanoa!

  VastaaPoista
 4. Onpa hieno! Hassua, että tehtiin lähes yhtä aikaa samalla sidontatekniikalla ja kahvivärjäyksellä junkjournalia! ERITTÄIN INSPIROIVAA oli nähdä sinun kirjasi! Sulla on niin runsas ja tyylikäs tyyli. TYKKÄÄN!

  VastaaPoista
 5. wau! kerrassaan upeaa työtä!! iloista loppu viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Aivan mielettömän ihana kirja! Jotain tuttuakin siellä sivuilla vilahti. Minua kiinnostaa tuo sidonta miten se ontehty. Löytyykö jotain linkkiä tai ohjetta?

  VastaaPoista
 7. Wau mikä kirja! Hienoa että näytit tuon videon, siinä saa oikean käsityksen kirjan yllättävyydestä, upea juttu! Kiitos!

  VastaaPoista