perjantai 25. joulukuuta 2015

PIENEN KISUN ONNEA JOULUAATTOILTANA


Meidän pikkuinen Luna-tyttönen oli onnesta sekaisin kun Linda-täti tuli jouluaattona käymään ja toi ihania paketteja pikkuiselle ;)
 Heti hän vainusi yhdessä paketissa jonkin todella mielenkiintoisen tuoksun....olisikohan se?! On se!!! Mirrinminttua!!!!
Voi että kun sitä lelua piti nuuskuttaa ja nuolla! Paras lahja ikinä. Kyllä sellaiset överit veti pikkuneitimme heti että hetkenpäästä oli yllättävän rauhallisena ja kävi huilaamaan ;) Pitäähän sitä kissankin saada vähän "tajuntaa laajentavaa" ;) hihhii!
Tässä hänen majesteettinsa lekottelee pakettipaperin päällä ja vieressä toinen Super hyvä lelu jolla piti leikki moneen otteeseen eilen illalla ja tänä aamuna ;) Tuhannet kiitokset ihanalle Linda-tädille näistä hienoista leluista. Se tonnikalaherkkuruoka meni muuten kanssa niin että lautaselle ei jäänyt kuin muutama murunen ;)

6 kommenttia:

 1. VOi että miten onnessaan Luna on, ihana Luna. Kyllä kissanminttu on mieleinen myös meillä täällä;) Ja tuttua on tuo paperin päällä makaaminen, ei tarvitse laittaa kuin lehti auki niin jo siinä jompi kumpi möllöttää;) Lunalle paljon rapsutuksia ♥

  VastaaPoista
 2. Ihana Lunahan se siinä poseeraa tyytyväisenä ja iloisena :) Voi kun näistä Lunan kuvista tulee aina niin hyvälle mielelle, on hän niin ihana kisu-prinsessa. Viisauttakin katseessaan :)
  Aikaisemmissa postauksissa näkyi kauniita joulukoristeta, tunnelmallisia lyhtyjä ja ne kirpparilöydöt - ihania! Varsinkin ne pienet värikkäät enkelit ja se vanha kehys!

  VastaaPoista
 3. Luna <3 Ihana rimpsessa. On niin tyytyväinen rakkaaseen uuteenleluunsa.

  VastaaPoista
 4. ♥hän on niin suloinen! Oikein ihanaa vuotta 2016 ihana Ystäväni Susanna♥

  VastaaPoista
 5. Taisi olla maailman parhaat lahjat! :)

  VastaaPoista