sunnuntai 8. toukokuuta 2016

KESÄINEN SÄÄ ÄITIENPÄIVÄNÄ ♥

 Pahoittelen blogitaukoani! Nyt on vaan ollut niin upeat kesäiset kelit, että en ole malttanut
sisällä olla ollenkaan. Olen siivoillut kesätupamme/saunamme kuntoon ja perjantaina saunoimme siellä ensimmäisen kerran tänä keväänä.
 Lunan on tietenkin pitänyt joka päivä päästä lenkkeilemään ja tutkimaan paikkoja!
 Puut ovat alkaneet vihertää näiden parin päivän aikana. Niin ihana vehreys on taas näkyvissä luonnossa. Harmi vaan kun kamerani ei saanut sitä vangittua kuvaan.

 Ensimmäiset orvokit piti tietenkin jo hankkia ja istuttaa saunan rappusten viereen.
 Killinkosken Wanha Tehdas on vielä viikon verran näin rauhallinen, mutta helluntaina 15.5. taas aukeaa kirpputori ym. käyntikohteet ja sitten onkin parkkipaikka täynnä autoja! Innolla odotan kirppikselle pääsyä kun sieltä tekee aina niin hyviä löytöjä!
 Lunan piti päästä taas piehtaroimaan kivilattialle. Kai se tuntuu turkissa mukavalle kun pitää hangata turkkia lattiaan ;)
 Tässäpä poseerataan kuin patsas konsanaan ;)
 Tehtaan takana on tämä meidän kaunis järvemme. Meiltä on n. 100 metriä rantaan ja Lunan kanssa aina lenkkeilemme rantapolulla.
 Tässä on meidän venepaikkamme.
 Kyllä ne valkovuokot vaan kerkesivät avautumaan Äitienpäivän kunniaksi vaikka sitä ehdin jo männä viikolla epäillä.
 
Luna katseli lokkien liitelyä ja vesilintujen uintia silmä tarkkana...

 Oli mukava istuskella rannalla ja nauttia auringonpaisteesta. Lunallakaan ei ollut mitään kiirusta pois.

 No mutta taas Luna löysi yhden pölyisen rappusen jossa piti piehtaroida ;)
Lunan ilme kuvastaa kuinka hän nauttii kun tuli taas kevät ja pääsee ulkoilemaan. No on se meikäläisellä ihan samanlainen onnellinen ilme ;) Ihanaa auringontäyteistä alkavaa viikkoa sinulle ja kiva kun poikkesit katsomassa kuulumisiamme! ♥

3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!
  Kiva tietää, että kirppis aukeaa ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat ja Lunahan aivan hymyilee. Oli kyllä mahtavat säät koko viikonlopun. Mielläkin puihin tuli jo lehti ja ilokseni löysin 6 valkovuokon kukkaa minäkin. Kevät on ehdottomasti AIVAN IHANAA. Nauratti tuo sinun uusi patsaasi. Ihanin ikinä.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana postaus täynnä kevään riemua ja iloa! Ja Lunan vetävä askel, tutkiva katse ja tosiaankin hymyilevä suu, kyllä on kisuliini varmasti nauttinut päivästä täysin siemauksin :)

  VastaaPoista