sunnuntai 29. toukokuuta 2016

MILJOONA KIRPPIS JA LÖYDÖT

 Piipahdinpas eilen "Miljoona kirppis"-tapahtumassa Tuurissa ja jopa siellä olikin varmana miljoona ihmistä ;) Ihania löytöjä tein! Minä kun kerään keittiön seinälle näitä vanhoja kauniita metallitarjottimia niin niitä löysin näin monta! Eikä maksanut paljon!
 Tästä tarjottimesta myyjä pyysi euron! Siis euron!!! No minä onnellisena löydöksestäni annoin hänelle kaksi ja siitäkös myyjä-herran mieli piristyi! Sanoi, että eipä ole koskaan näin päin käynyt että yleensä vaan tingataan alapäin ;))
 Tässä harvinainen kuva-aihe nämä linnut. Eipä ole tullut minua vastaan tälläistä aiemmin. Pakkohan tämäkin oli saada kun rakastan lintuja!
 Nämä huikeat rasia ovat oikea aarre! Voi sinne jäi niin monta upeaa rasiaa, mutta nämä herkut oli ihan pakko ostaa.
 Tässä kaunis kookas rasia 50-luvulta! Harmi kun avainta ei ollut mukana kun tämän saisi myös lukkoon.
 Arvatkaas mikä funktio tällä hauskalla hollantilaisella rasialla on? No se on kuulemma tarkoitettu kasvien keräilyyn. Minä annan sille uuden käyttötarkoituksen kynien säilyttimenä ;)
Vieläpä kaiken kruunaa nuo kauniit kissankuvat. Hauska rasia kertakaikkiaan!

 Tässä vähän rosoista "rähjäromantiikkaa" saunan kuistilta ;)
 
 Isännän puusta veistämä "Kesämies" siinä poseeraa orvokkien kanssa ;)

 Innostuin laittamaan muutaman tiilen portaiden viereen, mutta ne menivät vähän vinksin ja vonksin ;) Noh ehkä joskus innostun tasoittamaan maata...
 Kukkapenkki odottaa vielä kesäkukkia. Jotain keltaista siihen ostan...ehkäpä samettiruusuja...
Nämä rautayrtit ja enkelipelargoniat pitäisi kestää hyvin paahteisella paikalla ja nehän ovat tietenkin omiaan meidän saunan ikkunalle kun siihen porottaa koko päivän aurinko.
Kiva kun kävit kurkkaamassa ja mukavaa päivää!
Prinsessa Luna lähettää myös terveisensä! ♥

8 kommenttia:

 1. Mahtavia löytöjä! Itse tosi harvoin löydän mitään mieleistä kirpulta. Suosikkilöytöni on pieni lasinen avattava tipurasia/kulho.

  VastaaPoista
 2. Ihania löytöjä.Niin somia ja kauniita.

  VastaaPoista
 3. Ihania löytöjä.Niin somia ja kauniita.

  VastaaPoista
 4. Huisin ihania löytöjä olet tehnyt kirpparilta. Hollantilainen kisurasia on ihan huippu, paitsi nätti niin myös erikoinen kaikin puolin.
  Mukavia kesäkuvia olet myös postannut, niitä on aina kiva katsella. Ja Lunahan se siinä ihanasti ja letkeästi nauttii saapuvasta kesästä :) Paijauksia Lunalle ja ihanaa kesänodotusta sinne teille kaikille!

  VastaaPoista
 5. Voi, miten hienoja löytöjä olet tehnyt! Minäkin tykkään tarjottimista, kaikenlaisista kauniista ja olen niitä myös vähän keräillyt. Jotenkin tuo kiinalaisaihe sykähdytti eniten! Olen muuten laittanut saunaankin yhden tarjottimen koristeeksi. Se on aika hauska :-D

  VastaaPoista
 6. Ihania löytöjä olet tehnyt. Nuo metallitarjottimet ovat niin...
  Jos olis joskus tuolla päin liikkeellä niin kyllä poiketaan, mutta varsteks ei kannata lähteä, tulee hintoihin.
  Rähjäromantiikka on myös minun mieleen, ihanaa kerrassaan :)

  VastaaPoista
 7. Oi mitä löytöjä oletkaan taas tehnyt. Ihania pikku aarteita! Ihanaa kukka loistoa ja ihana Luna :) Täältä hännänhuiskuttjat lähettävät myös sinne terkkuja ♥

  VastaaPoista
 8. Ihanat löydöt ja harvinaisia aiheita noissa tarjottimissa. Kauniit kukkasetkin olet istuttanut.
  Ihanaa viikkoa sinulle, Harrille ja Lunalle

  VastaaPoista