sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

LUNAN KEVÄINEN SEIKKAILU

 Eilinen päivä oli kauniin aurinkoinen kevätpäivä ja seikkailimme pikkuisen Lunan kanssa kotimme lähimaastossa pariinkin otteeseen.
 Kisun nenään tunkeutui monenlaisia kevään tuoksuja ja jotain pieniä ötököitä löysi tarkoilla silmillään kuivien lehtien alta. Niitä piti tietenkin vaania ;)
 Järvestäkin oli jo jäät lähteneet, mutta vielä ei houkuttanut kylmä vesi uimaan. Lokkien kirkuna järvellä toi kesän mieleen. Lokkien laulu on kesän ääni!
 Heiniä piti rouskutella heti kun niitä löytyi...
 Ja asfalttia! Oi että se on kisun mieleen! Heti piti heittäytyä kieriskelemään ja piehtaroimaan kuivalle asfaltille. En tiedä mitä kiksejä hän siitä saa, mutta aivan pölyiseksi tuli turkki ;)

 Kisu ajatteli varmaan että; "Aah ihanaa kun tulee kesä!"
 
 Ensimmäiset leskenlehdet bongasin Wanhan Tehtaan takaa. Pitipä oma varjokin valokuvata kukkien kera ;)
Leskenlehdet ovat kevään pienet auringot! Tämä vaatimaton pieni kukka saa sydämen heläjämään keväälle. Kiitos teille pienet piristäjät! Ja kiitos sinulle kun poikkesit täällä blogissani. Mukavaa päivää! ♥

4 kommenttia:

 1. Ihana postaus. Kyllä lunaprinsessa nauttii, samoin kuin sinä siellä. Pitkällä on kevät teillä, koska leskenlehdetkin kukkivat jo.
  Ihanaa sunnuntaita teille ihanille.

  VastaaPoista
 2. Kylläpä neiti nauttiikin kovasti. Söpöliini. Terkut kolmelta kisulta. (omat ja yksi tyttö)

  VastaaPoista
 3. Ai miten ihana päivä teillä onkaan ollut siellä :) Auringon lämmittämä kallio sai Lunan riehaantumaan totaalisesti, siinä lämpimällä alustalla olikin aivan ihanaa kieriskellä, hih.
  Täälläkin paistoi eilen aurinko, tänään onkin sitten satanut vettä. Ihanaa sekin kun ilma raikastuu ja putsaantuu siitepölystä. Saa kevätkin uutta vauhtia. Ihana piristävä kevätpostaus tämä!

  VastaaPoista