maanantai 11. huhtikuuta 2016

METALLITARJOTTIMET NÄKYVILLE

 Laitanpas tähän muutaman kuvan keittiön nurkasta. Tosi värikkäästä sellaisesta! Minä olen heikkona vanhoihin kauniisiin metallitarjottimiin. Olenkin niitä muutaman jo kirppareilta löytänyt ja pari sain siskoltani viikonloppuna.
 Tarjottimet eivät pääse ihailtaviksi kun ne seisovat kaapissa. Niinpä ajattelin, että laitan ne keittiön seinää koristamaan. Aamukahvia nauttiessa saan samalla nauttia näistä kauniista tarjottimista. Nämä toden totta tuottavat minulle paljon silmäniloa! ♥Värikästä viikon alkua sinulle ja kiva kun poikkesit kurkkamaan keittiöömme ;)

8 kommenttia:

 1. Ihanan värikästä! Tosi herkku tapetti ja kivat tarjottimet.

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihana tapeetti ja suloiset tarjottimet! Todella kiva idea!!! Minullakin on keltainen tapeetti keittiössä ja tykkään todella paljon! Minulla on ollut tuo vihreä alimmainen ruusutarjotin itselläni. En ole itse vielä raaskinut kiinnittää mitään seinälle...kai senkin aika tulee vielä! Kivaa illanjatkoa Sinulle!

  VastaaPoista
 3. Todella kauniita ja noin saat nauttia väreistä ja tarjottimien kauneudesta.

  VastaaPoista
 4. Siis vitsi nuohan ovat tosi käheet tuolla seinällä, nyt tiedän mihin laitan. On meinaan muutama täälläkin kaapissa;)

  VastaaPoista
 5. Kiva idea laittaa kauneutta esille :) Hyvältä näyttää ja tapetti on huippuihana sekä kuosiltaan että väreiltään. Saat runsain mitoin energiaa jo heti aamusta noin ihanassa ympäristössä :)

  VastaaPoista
 6. Kiva idea. Ja niiiin herkullinen keittiö sinulla! Nam.

  VastaaPoista
 7. Aivan mahtava tarjotinkokoelma, vanhat tavarat on ihania! Upea tuo keittiön tapetti. Minä vaihdoin pari vuotta sitten mökillä keittiöön keltaisen tapetin ja voi kuinka se antaakaan positiivistä energiaa heti aamusta kun kömpii unenpöppöröisenä kahvinkeittoon.

  VastaaPoista