tiistai 6. tammikuuta 2015

KUURANKUKKIA LOPPIAISEN KUNNIAKSI

Hyvää Loppiaista sinulle ja kiva kun poikkesit blogissani! Tänään on pirtsakka pakkaspäivä ja kylmä aurinko yrittää säteillään kovasti lämmittää, mutta pakkasherra näyttää vievän voiton vielä toistaiseksi....
 Pakkasherra oli puhaltanut näin hienoja kuurankukkia meidän parvekkeenoven ikkunaan. Eipä voi kuin ihmetellä tuota luonnon tuottamaa kauneutta!

On se vaan ihanaa, että taas kevättä ja lämpöä kohden ollaan menossa. Päivät ovat jo alkaneet pidentyä hitaasti mutta varmasti ja ei aikaakaan kun alkavat taas räystäät sulaa. Nyt vaan ihaillaan tätä valkeaa maisemaa ja uneksitaan vehreästä keväästä. Kivaa Loppiaisen jatkoa sinulle!

7 kommenttia:

 1. Hyvää Loppiaista! Kesää kaipaan...tänään kuten eilenkin -21. Vaikka kuurankukkaset kauniita ovatkin, niin olisin aivan valmis vaihtamaan ne vaikka auringonkukkiin :D

  VastaaPoista
 2. ♥oi miten kauniita! Mukavaa Loppiais-iltaa♥

  VastaaPoista
 3. Onpas teillä kukkaset loistossaan! Me pistettiin joulu pakettiin ja ihmeteltiin, miten tonttujen jalkapalloteam on saanut piilotettua kuusen palloja jonnekin niin hyvään jemmaan!?

  VastaaPoista
 4. Kaunista jäätaidetta kerrassaan. Luonto näyttää ihania talvisia puoliaan vielä ennenkuin antaa keväälle periksi :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniita. Minä olen ehdottomasti kevätihminen. Ihanaa, että kukko ryhtyy ottamaan niitä päivän pidennys harppauksiaan.

  VastaaPoista
 6. Hei Susanna! Rikasta alkanutta vuotta sinulle toivottelen :) Otan ihan lähiaikoina yhteyttä sähköpostisi kautta, kaikenlaista kerrottavaa.
  Aarreaitta nämä sivusi!

  VastaaPoista