sunnuntai 11. tammikuuta 2015

"LOVE YOUR INNER DA-DA" eli "RAKASTA SISÄISTÄ LASTASI"

Tämä mixed-media tauluni syntyi ja valmistui juuri. Nukke-teemalla mennään edelleen. Taulun nimi on "Love your inner Da-da" eli "Rakasta sisäistä lastasi". Taulu syntyi rakkaudesta luomiseen ja lapsen lailla väreillä ja kuvilla "räppäämiseen". On niin rentouttavaa kun voi heittäytyä kuin pieneksi tytöksi ja liimailla erivärisiä papereita ja levittää maalia sen paremmin miettimättä että mitähän tästä tulee. Päätarkoitus on tekemisen aikaansaama lämpö sydämessä!


 Taulussa on kukkasaippuakuplia jotka sisältävät elämän tärkeitä sanoja...

"Päästä irti"
"Elä elämääsi"
"Usko"
"Uskalla"
"Toivo"
"Lennä"
"Jaa unelmasi"
"Rauha"
"Ystävät"
"Luo"
"Unelmoi"
 

Muistetaanhan nuo sanat joka päivä niin elämämme on ihanaa sillä joka päivä on tärkeä ja täysillä elettävä. Mukavaa viikon alkua sinulle ja kiva kun poikkesit!

8 kommenttia:

 1. uskomattoman hieno! ja niin todellista sanomaa

  VastaaPoista
 2. Sitä juuri-iloa tekemiseen.Värejä ja energiaa.Lapsen lailla Mitä hienoa jälkeä tuleekan kun antaa mennä.Ihana on työsi.

  VastaaPoista
 3. Mykistyttävän ihana :) Kaikki tässä, värit, sanoma, teema millä se on tehty. Kiitos tästä(kin) postauksesta, tosi ajatuksia herättävää...

  VastaaPoista
 4. Kyllä olet jälleen saanut jotain oikein ihanaa aikaan;) Siitä näkee kuinka olet sydämesi kautta puhunut. Niin paljon kaikkea tuossa, että sitä voisi katsella vaikka kuinka kauan;) Ja kun vain sisäistäisimme edes osan noista sanoista elämämme olisi rikkaampaa.

  VastaaPoista
 5. OOOOHHHHH TOSI UPEA. Olet kyllä taiteilija Sussu Ihanainen

  VastaaPoista