torstai 21. elokuuta 2014

MIXED MEDIA TAULU

 Uusin mixed-media tauluni valmistui juuri. Sen nimi on "Tarkkailija" eli "The Observer".
Keskellä on tekemäni atc-kortti, jonka ympärille taulu muodostuu.
 Taulu on valmis canvas-pohja, jonka ensin maalasin eri väreillä. Tarkoitukseni oli saada siihen ruosteen ja hapettuneen kuparin tuntua. Atc lepää vessapaperirullapahvin päällä, jonka myös maalasin. Pahvista leikkasin suikaleita tuomaan struktuuria. Tuossa oikeassa reunassa olevat lehdet olen tehnyt tuikkukynttilän metallisesta kupista lyttäämällä ne lehdeksi. Gessosin ne ensin ja sitten maalasin akryyleilla.
 Nuo kuvan alla olevat paperiset lehdet olen joskus ostanut Tiimarista ja ne olivat väritykseltään punakeltaisia. Vedin niihinkin gessoa ja maalia päälle.
 Alareunassa oleva pitsi on mummimme vanhasta nenäliinasta leikattu ja se oli alun perin valkoinen kunnes suihkutin sen ruskeaksi Distress-suihkeella. Nuo pampulat ovat nappeja, joita on tullut joskus hamstrattua alennuksesta.
Tätä oli kiva tehdä! Omasta mielestäni onnistuin siinä aika hyvin. Tämä taitaa päästä olohuoneemme seinälle roikkumaan ;)

11 kommenttia:

 1. On kaunis! Onneksi muistin piipahtaa tännekin blogiisi ja nähdä tämän ihanan taideteoksen. Kaikista kaunein yksityiskohta taulussa on mielestäni (kortin lisäksi) nuo tuikkukynttilän metallista tehdyt lehdet ja niiden upea väri!

  t.Kirsi

  VastaaPoista
 2. Vautsi, ihanaa syystunnelmaa ja mahtavat värit!

  VastaaPoista
 3. Olet aivan uskomaton. Teetpä mitä vain, niin aina syntyy huikeaa taidetta. IIIIIKKK Uskomatonta, miten keksit noita materiaaleja... tuikkukipot, vessapaperirulla..... olet ihmeellinen.
  Tosi upeat värit ja kaunis sommittelu on tässä ja mielettömän upea atc. Ja aivan ihanaa laittaa jopa mummon pitsi mukaan.
  Oi että on huikea työ!

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon Kirsi, Linda ja Enkuli ;))

  VastaaPoista
 5. Tämä sinun taiteesi kaikkine monipuolisuuksineen on kyllä minulle rakkautta ensisilmäyksellä joka kerta. Saat olla ylpeä kättesi töistä

  VastaaPoista
 6. On hieno on:) tykkään miten kierrätät sitä ja tätä... tulee aivan uskomattomia juttuja niistä:) Varmasti ansaitsee paikkansa olohuoneen seinällä:)

  VastaaPoista
 7. This is stunning!!! I love the glorious autumnal colours you have used! The leaves behind the vocal imagery look spectacular, such a beautiful piece! The background is amazing too, I just love these verdigris and rusty tones together!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Astrid for visiting! I love those colors and tones also.

   Poista