keskiviikko 27. elokuuta 2014

MIXED MEDIA-TAULU "VANHA NAINEN JA JÄNIS"


"Vanha nainen ja jänis,
parhaat ystävykset.
Toinen toisiltaan oppivat.
Jänis opettaa; 
Kun liikut, et sammaloidu.
Vanha nainen vastaa; Ei
joka suuntaan sinkoilu aina ole hyväksi.
Vaan sopivassa suhteessa
rauhallisuutta ja vauhtia.
Siinä on viisaus, jolla elää pitkän elämän."
-Susanna-Tällainen taulu syntyi juuri äsken ja tuo runonpätkä tai ajatelma sen myötä. Olen käyttänyt pohjana canvas-taulua jonka koko on 10x15 cm. En maalannutkaan oikeata puolta vaan takapuolen, jolloin sain siihen syvyyttä ja kolmiulotteisuutta eri tavalla. Jänis on muovinen lelu, joka on ollut minulla leikeissäni pienenä. Gessosin ja maalasin sen akryyleillä.

11 kommenttia:

 1. On muuten ihan sairaan hieno tuo uusi työsi. Tulin ihan pikaisesti tuonne blogiini ja huomasin tämän postauksesi, pakko oli heti tulla lähemmin katsomaan....diggaan ihan satasella tuota. Siinä on just sitä pientä kummallisuutta ja mystistä kun laitoit tuon jäniksen mukaan ja tuo runo on niin osuva tuohon työhön. Fanitan täysillä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Silkku! Ihanaa kuulla, että kolahti ;) Minä itsekkin tykkään siitä kovasti ;))

   Poista
 2. Minunkin mielestä jänis tyekee taulusta poikkeavan mielenkiintoisen. Nämä upotetut taulut ovat nyt niin viimeistä huutoa, kun selaa maailman taideblogeja. Hienosti olet sinäkin onnistunut teoksessasi. Piti kurkata, vaikka ei olis ollut aikakkaan ;) Joskus minäkin kokeilen, josko nyt edes osaan, tehdä tämäsuuntaisia tauluja itelleni, niin... sitten joskus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Selma! Kiva kuulla, että sinäkin tykkäsit ;) Kannattaa koklata. Voin sanoa, että tähän jää koukkuun ;))

   Poista
 3. Oi miten ihana ja paljon puhuva.Runosi mieletön..niin kaunis.Minunkin pihalla joskus juoksee jänis-josko nappaisin mukaan..nyvää loppu viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos RaijaAnnikki! Meilläkin näkyy niitä aina välillä ja äsken nähtiin Lunan kanssa siili. Se rapsutteli takajalalla kylkeään eikä piitannut meidän tuijotuksesta mitään ;) Sillä taisi olla kirppuja kun niin kutisi ;)

   Poista
 4. WAUDE TAAS. IHANA
  Ihana myös tuo runosi. Tosi viisaus, joka minun pitää huomenna muistaa, jos kipsi jää sairaalaan. Ihana idea tuo pupujussinen tuossa ladyn sylissä. Oi että olet taitava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Enkuli! Toivottavasti kipsi jää sairaalaan ja jalkasi alkaa voimistua entisestään! Tsemppiä huomiselle!!!

   Poista
 5. Ja lisää upeita töitä... Mitähän huomenna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Manumiina ;) Itseasiassa kohta postailen uutta kuvaa ;DD

   Poista
 6. Tämä taulu kolahti toden teolla... Jänikset ja kaniinit ovat lähellä sydäntäni ja meidänkin pihalla pomppii usein rusakoita. Niiden touhuilua on kiva seurata. Oi että huokailen ihastuksesta, tuo jänöjussi on JUST eikä melkein tuossa taulussa!
  t.Kirsi

  VastaaPoista