torstai 28. elokuuta 2014

MIXED MEDIA-TAULU "HOPE" eli "TOIVO"

 
Tänään valmistui 20x20 cm kokoinen taulu "Hope". Se valmistui kuin itsestään. Keräilin vaan olemassa olevia kuvia ja muita materiaaleja ja liimasin akryyleilla maalaamalleni canvas-pohjalle...
 
 "Toivo on se jolla on höyhenet
ja pesii sielussa laulaen sointua ilman sanoja
eikä koskaan lopeta."
-Emily Dickenson-
 
 Huomasin vasta taulun tehtyäni, että nuo materiaalithan sopivat tuohon tekstiin. Linnut ja höyhenet, lintu ikään kuin kuiskaamassa ilman sanoja kuuntelijan korvaan. Lisäksi linnulla on jalkavamma ja hänellä on pyörä "proteesina", eli hän pitää toivostaan kiinni että paranee...symboliikka näköjään osui kohdalle ihan intuitiivisesti ;) Aika jännä juttu. Taisipa se sielu laulella minun korvaani tuota melodiaa tästä taulusta...


 Tuo metallinen "maljakko" on mummin hajonneesta kyntteliköstä puolikas siitä osasta jossa kynttilää pidetään. Linnunsulan olen löytänyt pihalta. Leimattu teksti on saatu Riinalta ja nuo postimerkin kuvat on saatu vaihdossa extroina. Jälleen käytin vessapaperirullaa tuossa taustana ja napit liimasin tuomaan kolmiulotteisuutta ja nostamaan keskiosan irti pohjasta.
Kivaa iltaa kaikille ja kuunnellaan toivon melodioita sielunsopukoista aina kun tarvis! Kiitos että kävit vierailulla täällä!

6 kommenttia:

 1. Voi sentään jälleen niin mahottoman upea taulu. Kaikki sopii kaikkeen, niinkuin sanoit. Olet todella nopea luomaan taidetta, mulla menisi tuollaisen taulun tekoon iät ja ajat, kun tsuumailisin ja miettisin ja taas tsuumailisin....Olen kait liian itse kriittinen, täytys vaan antaa mennä:)

  VastaaPoista
 2. IHANA, OLET USKOMATON. Kyllä todellakin sopii hyvin työsi tuohon tekstiin. Ihanasti olet löytänyt erilaisia materiaaleja tauluun. Kerrassaan uskomattoman taitava olet systerini, ei muuta voi sanoa.

  VastaaPoista
 3. Puhutteleva ja ihana taulu kaikkine yksityiskohtineen!! Tätä olikin tutkittava tosi pitkään kun oli niin ihania yksityiskohtia. Olet kyllä satumaisen taitava luomaan vaikka mitä :)

  t.Kirsi

  VastaaPoista
 4. ÄÄÄK...niin miun maun mukasia, mut en kuitenkaa osaisi tuollaisia edes tehdä ja ja noin ihanat materiaalitkin puuttuu...:) Kohta pitää laittaa tauluvaihtokin pystyyn,,hih,,, Luovaa syyskuuta!....:D

  VastaaPoista
 5. OMG.., sinä se sitten osaat ja isolla OOOOOOlla . Upea on !!!!

  VastaaPoista