sunnuntai 7. syyskuuta 2014

MIXED MEDIA TAULU "PIERROTIN RUKOUS"

"Pierrotin rukous"
 
"Heläjää sielussaan jääkiteet
pistävät piikkien lailla sisältäpäin.
Narrin hymy ei näy silmistä
vain suu vääntyy hymyyn
pakotettuna.
Ei pysty maalit kasvoissa
tuskan uurteita peittämään.
Jähmettynyt sielu
valuu mustina kyynelnoroina
polttaen poskia kuin happo.
Rukous avaa sielun tuskan
ja se lentää linnun lailla ylös taivaisiin
Ei enää koskaan
ja kuitenkin taas huomenna
sielussa heläjää jääkiteet..."
-Susanna-
Tämän taulun tein tänään. Runo syntyi kun katselin taulua. Kuvassa on jotenkin niin käsin kosketeltava surullisuus, että runostakin tuli todella synkkä ja karu. Omaa mielialaani se ei kyllä kuvasta, eli runo muodostui täysin tuon kuvan pohjalta...

10 kommenttia:

 1. Runo on kyllä koskettava ja vaikka se onkin surumielinen, silti se on omalla tavallaan kaunis... Sopii kyllä täydelleen tuon kuvan kanssa yhteen.. Niinhän ne silmät ovat sielun peili.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi! Tosi outoa kun tuollaiset surulliset runot tulee esiin vaikka mieleni on tosi virkeä ja iloinen. Kai se vaan oli tuo kuva joka sen nosti jostain sielun syövereistä ;)

   Poista
 2. Onpa syvällisen surullinen katse Pierrotilla. Ihana ja koskettava taulu, samoin runo. Miten ihmeessä osaatkin tehdä näin tunteikkaita taideteoksia????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enkuli! Enpäs tiedä, ne vaan nousee tuolta syvältä sielunsyövereistä, kait? ;))

   Poista
 3. Sinulta näitä hienoja tauluja syntyy kuin sieniä sateella ;) ja niin koskettavia runojakin. Kohta sun täytyy laittaa näyttely pystyyn näistäkin taideteoksista. Eikö vaan ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Selma! Sieniäpä sieniä ;DD Noi taulut on niin pieniä, että mun näyttelystäni tulisi sellainen neliömetrin kokoinen ;)) Pitää tehdä vielä "vähän" lisää ;DD

   Poista
 4. Nämä kokonaisuutena ovat taas sitä täydellistä yhteenkuuluvuutta ja "omituisuutta", josta kirjoitin joskus positiivisessa mielessä. Olisiko toinen sana vaikkapa "Ei-tyypillinen-kaunis-työ". Sinulta syntyy niin kaunista kuin tätä koskettavaa, sielujen syvintä tuskaakin.

  VastaaPoista
 5. Olen sanaton. Kaunista luettavaa ja katseltavaa.

  VastaaPoista
 6. Tämä on aivan mahtava! Sanattomaksi vetää kyllä. Ihanaa luovuutta!

  VastaaPoista