maanantai 15. syyskuuta 2014

MIDORI NOTEBOOK / MIDORI MUISTIKIRJA Olen pitkään halunnut käsilaukkuuni sopivan muistikirjan, jossa kulkee mukana osoitteet, kalenteri ja muistiinpanovälineet sekä Artjournal tyyppiset sivut, joita voi jatkaa esim lehdistä päivällä löytämillä kuvilla tai mainoksilla. Minua inspiroi tämän tekemiseen Monique Vanmeulebrouk Hollannista. Hänen uskomattoman inspiroivan blogiinsa löydät tästä.
 Minä halusin tehdä tämän mukana kulkevan aarrekirjani täysin kierrätysmateriaalista ja aika hyvin siinä onnistuinkin ;) Kannet olen tehnyt keksipaketin pahvista ja palasesta keinonahkaa. Tuo upea koriste kannessa on saatu Enkulilta. Sivut olen tehnyt töistä roskikseen heitetyistä käytetyistä kirjekuorista. Ikkunakuorista saa hyviä läpinäkyviä taskuja....Lisäksi olen käyttänyt atc-vaihtokavereilta saamiani värikkäitä papereita. 

 
 Tein loppuvuodelle pienet kalenterisivut, joihin mahtuu muistettavat asiat. Ensi vuodeksi teenkin sitten vähän isomman kalenteriosuuden.
 Kuten jo mainitsinkin, niin kirjekuorista saa oivat ikkunataskut sivuille. Tässä osoitemuistiovihkonen, johon tulee vielä kirjaimet sivujen reunaan.
 Lopussa on vanhat ruutupaperin jämät muistiinpanoja varten.
 Erilliset vihko-osiot on kiinnitetty kansiin ohuella kuminauhalla, eli ne on helppo halutessa irrottaa tai lisätä uusia osioita mukaan. Kätevää!
Haaveenani on, että löytäisin jostain roskiksesta ilmaiseksi vanhan keinonahkaisen matkalaukun, josta saisi juuri sopivaa materiaalia kansiksi...
Mitäs tykkäät? Suosittelen! Tätä oli ihanaa tehdä...eikä tämä varmastikaan tähän lopu, taitaa kasvaa kasvamistaan ja pullistua pullistumistaan ;D

Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle ja kiitos kun kävit vierailulla!

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Thanks Bella lullo! ;D Nice that you visited here!

   Poista
 2. Olet aivan uskomaton. Voiko tämmöistä ihanuutta edes olla. Ihana tuommoinen pullistuva ihanuus. Kiva nähdä, että keksit koristeelle kivan käytön. Upea ja tyylikäs on työsi j'älleen.

  Ihanaa viikkoa. (Minun työpäivä meni hyvin, ihanaa olla taas normaalissa päiväjärjestyksessä)

  VastaaPoista
 3. Tahtoo kanssa tollaisen! Taitoni tuskin riittävät tuollaiseen hienouteen, mutta jotain vaatimattomampaa voisin alkaa kehitellä, Ikkunakirjekuorien käyttö oli kiva idea. Saahan lainata ideaa?

  VastaaPoista
 4. Ensiksi tuo runo on ihana-ja toiseksi koko kirja on makee!!!!Tuollaista on ihana tehdä.Oi että..haluuan..jospa saisi aikaseksi.Kiitos ideasta ja kivaa viikon jatkoa.

  VastaaPoista
 5. Mahtavan hieno kirja ja pitihän sitä mennä lueskelemaan Moniquen blogiakin.

  VastaaPoista
 6. Iik miten ihana kirja! Minä varmaan pläräisin sitä kaiken aikaa :) Oli pakko käydä tuolla blogissakin visiitillä. Ihana toteutus, kaunista jälkeä, ja nuo ikkunakuorien hyödyntämiset, kertakaikkiaan. Kyllä sinä olet taitava!

  VastaaPoista
 7. Kiitos teille kaikille ihanaisille kommenteistanne! On niin ihanaa kun jaksatte kannustaa! Suosittelen kokeilemaan Midorin tekoa, koska sitä voi muunnella aina lisäämällä tai poistamalla osioita! Tykkään nykyään siitä, että voin hyödyntää kaikkea mahdollista ja mahdotonta kierrätysmatskua johon ei ole kulunut rahaa.

  VastaaPoista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos Jaana! Suosittelen tekemään oman. Siinä kulkee mukana kaikki tarpeellinen ;)

   Poista
 9. I love it Susanna, it's looking fabulous =)

  VastaaPoista
 10. Huikea idea, jämäpapereista juornaliksi. Huippu hieno.

  VastaaPoista