sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

SYNTYMÄPÄIVÄLAHJA MIEHELTÄNI

 Voi mikä ihana rasia paljastuikaan paperikääreistä! Mieheni Harri oli tehnyt tämän lahjan itse eli rasian sekä sen sisällä olevat aarteet!

Hän oli suunnitellut minulle hopeisen korusarjan. Hän kysyi että mitä symboleita riipukseen haluaisin ja nehän ovat tuli, silmä ja ympyrä. Upea malakiitti-kivi on taustana! Aivan uskomattoman upea ja voimakas koru!!!

 Upeat kelttikuvioinnit hän oli tehnyt rasian sisäkanteen. Komeat oinaan sarvetkin on päässeet mukaan ;)
 Luulin, että Harri oli tehnyt vain yhden korun, mutta laatikossapa olikin salainen kerros ja sieltä löytyi lisää aarteita!!! Tuo korppi-koru on aivan mahtava myös! Ajattelin, että saatan pitää sitä korvakoruna.
Mykistyttävän upea on tämäkin! Minulla on valinnan vaikeus että mitä korua käytän milloinkin! Tekisi mieli laittaa kaikki kaulaan ;)

Pieni pöllöriipus


Upea paksu hopeinen ranneketjukin oli mukana. On siinä ollut kova työ tehdä noita punoksia!

 Riipus
 Tässä vielä rasian yksityiskohdista kuvia. Tämä metallinen koriste on vanhasta Singer-ompelukoneesta.
 Upeat kelttikuviot Harri on maalannut rasiaan.
Olen mykistynyt ja häkeltynyt tästä upeasta lahjasta! Isäntä se osaa minut aina jättää sanattomaksi näillä ihanilla lahjoillaan! Kiitos-kiitos-kiitos!!!

13 kommenttia:

 1. Suu loksahti auki ja nyt on leukapieli kipeänä AUTS. Mielettömän ihana ja rakkaudella tehty lahja. Miehesi taitaakin olla koruntekijä, metallimies, puuseppä, maalari, nahkojen käsittelijä ja taiteilija ammatiltaan. Miten ikimaailmassa kukaan on näin monilahjakas. HUIKEITA KORUJA. En edes osaa sanoa mikä on ihanin.
  Korppikorussa olette te miehesi kanssa (kaksi upeaa korppia) ja tuo silmä on todella koskettava ja ihanan ihana. On tässä ollut kova työ, eikä ole valmistunut suit sait. Miten ihmeessä hän sai tehtyä nämä ihanuudet salaa. Ei sen puoleen, olen sitä mieltä, että olet juuri näiden korujesi näköinen ja ansaitset parasta. Miehesikin taitaa olla se jalokivesi kuten tuo malakiitti orussasi. ONNEA VIELÄ IHANA SUSSU

  VastaaPoista
 2. Kauniita ovat kaikki ja niin maagisia ja rakkauden täyteisiä! Onnea vielä sylin täydeltä <3

  VastaaPoista
 3. Wautsi mitä taideteoksia :) Kyllä sulla on taitava mies ...Rinta rottingilla saat esitellä ja kantaa näitä upeita korujasi. ♥

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille ihanille kommenteistanne! Kyllä se on minunkin leukani loksahdellut moneen otteeseen kun näitä koruja olen hypistellyt ;D

  VastaaPoista
 5. Upeat korut olet mieheltäsi saanut! Ja tuo rasiakin on hineo...aarre aarteita täynnä...:)

  VastaaPoista
 6. Siis nyt ensinnäkin asia a) sinulla on synttärit?!!! ONNEA!
  Ja nämä korut... Miehesi on kyllä just niinkuin sinäkin, eli monitaituri! Olette uskomattoman lahjakas pari! Aivan ihania, taidokkaita, mystisiä ja upeita töitä!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Viltsu ja Irmastiina ;) Kivaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
 8. Onnea Susanna ja paljon ! Ja noin upeat lahjat! Ilo katsoa noin taitavasti tehtyjä koruja. Olette kyllä todellakin taitavia molemmat.
  Minun esikoiseni täyttää saman verran aprillipäivänä, joten sopisit vaikka tyttärekseni, joita minulla ei olekaan yhtään. :) Opetteln tässä juuri uutta masinaani käyttämään. No ainakin sain jo kommentin kirjoitettua, kyllä se tästä. Onnea vielä kerran :)

  VastaaPoista
 9. Kyllä täällä ruudun takanakin mykistyy, kun lahjojasi ihastelee. Aikamoiset aarrelahjat olet saanut, mutta kyllä miehesi taitaa olla sinun paras aarteesi!

  VastaaPoista
 10. Voi mahoton, jälleen täällä suu auki ihastelen, kyllä on taitavaa kädenjälkeä!
  Onnea Onnea paljon Susanna

  VastaaPoista
 11. Kiitos teille ihanaiset Selma, Manumiina ja Silkku onnitteluistanne ja kommenteistanne! Mukavaa viikonalkua toivottelen!

  VastaaPoista
 12. ♥Paljon onnea, sinulle ihanuus! Ja, oi,ihan mahtavan hienot lahjat! Taitava tekijä!

  VastaaPoista