keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

LUNA-KISU

Aamulla yllätin "Lunaticin" venyttämässä leukaperiään tuunaamani lampun alla. Kovasti näytti kiinnostavan nuo muovieläimet. Ilmeisesti maali maistui pahalta kun tyytyi lopulta vain nuuhkimaan niitä ;)Sunnuntaina keräsin pajunkissoja maljakkoon kuivumaan, jotta ne säilyisivät Pääsiäiseen saakka.
Kivaa keskiviikkoiltaa!

7 kommenttia:

 1. Ihana Luna! Ihan kuin puraiseisi hevoselta palasen. :) Kiinnostaahan se nyt tuollainen heiluva härpäke. ;) Oi voi, kissakuume kasvaa vaan täällä ja enää ei uskalla edes selailla mitään kissa-palstoja. Pakko se olisi odottaa maltillisesti "sovittua" aikaa.

  VastaaPoista
 2. Hihii! Meidän suloinen Luna on välillä Lunatic ja innostuu "yrittämään" jotain jekkuja, mutta sitten tulee taas enkeli-kisu takaisin ;) Ihanaa, teille on siis tulossa perheenlisäystä kissin muodossa ;) Innolla odotan "vauva-uutisia" ;))

  VastaaPoista
 3. Hehhee, miten upeita kuvia. Ihan näkee saalishimon Lunan silmissä. Pitääkin minunkin kerätä pajunkissat jo nyt. Ei taida päästä muuten yölennolle tämä noita pajunkissoineen. Huhtikuussa jo varmaankin on täysi kesä.
  Ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enkuli! Juu kannattaa kerätä pajunkissat nyt kun ne ovat vielä voimissaan ja juuri puhjenneita niin kuivuvat hyvin ja kestävät pitkään. Kivaa viikonloppua!

   Poista
 4. ♥oi, ihana postaus! Mukavaa viikonloppua sinne♥

  VastaaPoista