sunnuntai 20. lokakuuta 2013

VANHAN PUULAATIKON TUUNAUS

 Viikonloppu kului niistäessä ja yskiessä, mutta jaksoin tehdä sentään jotain luovaa. Olen ostanut tälläisen puulaatikon joskus kirpparilta ja se oli tummanruskea ja aika kulahtanut. Tuunasin sen silloin vuonna 2004 tälläiseksi valkoiseksi korulippaaksi ja krakeloin maalipinnan. Olen kuitenkin kyllästynyt tähän ulkoasuun ja halusin siitä värikkäämmän, joten kaivoin askartelumaalit esille ja sudin pintaan turkoosin värin...

 Tälläinen siitä sitten tuli. Aika värikäs. Lisäsin vielä tuollaisen ylijääneen posliinisen vetimen ja muutaman vintagekuvan.
 Laatikko toimii nyt vaihdettujen atc-korttien aarrearkkuna. Sieltä on mukava selailla upeita kortteja. En halua kaikkia kortteja laittaa kirjoihin ja kansiin, koska niitä on ihana hypistellä ja selailla laatikosta käsin.

Tässä vielä kuvaa olohuoneestamme lokakuisessa auringonpaisteessa. Tänään oli kaunis ilma ulkona. En viitsinyt ulkoilla flunssaisena, joten ihailin aurinkoa vain sohvalla löhöillen ;)
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille ja pysykäähän terveinä!

4 kommenttia:

 1. Wau miten upea aarrelaatikosta tuli. Sinullakin taitaa olla turkoosi kausi menossa. Minä nyt en mene enää vaatekauppaan ilman, että turkoosi ja petrooli väri hyppää silmille. Upeasti muuten osoitat, että jos johonkin kyllästyy, ei kannata heittää pois, vaan tuunata mieleinen. Aarrearkkusi jo lisäksi juuri passelin kokoinen ja sointuu upeasti tuohon pöydän väriin ja tuohon iiik miten ihanaan takana olevaan lipastoon.

  VastaaPoista
 2. Kiitti Enkuli! Tuon takana näkyvän lipaston sain eräältä ystävältä vaihtokauppana kun maalasin heille yhden taulun. Heillä ei ollut lipastolle käyttöä ja se lojui räystään alla ulkona. Isäntä raaputti siitä vanhan turkoosinvihertävän maalin pois ja nyt harmittaa kun se olisi ollut juuri ihana vanha väri ;) Mutta onhan se hieno noinkin. Noilla kankailla sain siihen tuota haluamaani turkoosia väriä ;)

  VastaaPoista
 3. Tuo laatikko idea on tosi hyvä. Minulla on vähän siellä sun täällä noita vaihdettuja kortteja, hieman hankalissa paikoissa tai jossain tekemässäni pikkulaatikossa kirjahyllyssä, sieltä on vähän hankalaa hakea ja ihastella ja inspiraatioitakin niistä saa jos on vähän hukassa;) on minulla kyllä taulu tehty 4.stä saadusta kortista, kun halusin ne esille. Täytyykin laittaa korvan taakse tuo idea, on niin loistava, Kiitos:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos innostuit laatikko-ideasta ;)

   Poista