sunnuntai 13. lokakuuta 2013

SYYSASETELMA KUISTILLE...

Ikkuna-prinsessa luna tarkkaili ikkunan takaa ja antoi ohjeita koristeluun ;)
Tänään kauniina aurinkoisena syys sunnuntaina väsäiltiin siskoni Lindan kanssa kransseja ja muita syksyisiä koristeita. Tässä muutama kuva omalta kuistiltamme. Tuollaisen sammalkranssin väsäilin itse. Koristeena pieniä koristeomenoita ja lumimarjoja sekä syksynlehtiä. Muutama mustikanvarpu tuomassa vihreyttä. Pieni pullo löytyi metsästä ja se on vanha Samariinipullo. Pienet kivisiilit ovat mieheni tekemät. Meillä on ihan oikeitakin siilejä kylällä ruvennut näkyilemään runsaasti. Saunatupamme seinustalla on myös siilin pesä. Ne ovat niin ihania otuksia! 

Kyllä luonto ja metsä antaa kauniita koristeita paljon joka vuodenaikana. Metsässä on ihana käyskennellä ja hengittää puhdistavaa voimaa. Puissa on paljon naavaa eli luonto on todella puhdas täällä meillä. Nautitaan kaikin aistein ihanasta syksystä ja pidetään luonnosta hyvää huolta niin sekin hoitaa meitä! Kivaa iltaa ja hauskaa alkavaa viikkoa!

10 kommenttia:

 1. Ihana ja kokettava tuo viimeinen kuvasi. Minä olen sitä mieltä, että puut ovat todellakin lämpimiä, viisaita ja voimaannuttavia. Eityisesti männyt jostain syystä. Naavaa on meilläkin metsät täynnä. Onpa meillä hyvä hengittää puhtautta.

  Ihanan asetelman olette siskon kanssa tehneet. Ei voi muuta kuin ihailla tuota teidän neuvonantajan tyylitajua. Upea tuo kranssi ja enkeli nyt on aivan pakko olla. Lunakin tuon tietää. Ihaninta kaikessa on kuitenkin tuo materiaalien keruu rakkaan läheisen kanssa. Minäkin kun menen metsään, ovat linnut aika hiljaa. Minun nauru siellä metsässä raikaa. Yritän oppia hiljentymistä huonolla menestyksellä.

  VastaaPoista
 2. Lunakin menee usein kuusen tai koivun juurenpäälle seisomaan siihen aivan puun tyveen. Hän taitaa ottaa voimaa puusta juuri silloin. Sitähän sanotaan, että entisaikoina työhevosetkin huilasivat aina suuren kuusen vieressä, eli keräsivät bioenergiaa puusta.

  VastaaPoista
 3. ♥ihana sinä! Ja kaunis asetelmasikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii! Kiitos Riitta Sinikka! Olen puunhalaaja ;))

   Poista
 4. ihanaa kun Luna-kissasi on aina mukana kuvissasi...ja päivissäsi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu hän on aina mukana menossa ja aina valmiina leikkimään ;)

   Poista
 5. hurmaavia syyskoristeita.
  Olit aivan ekä joka ilmottautu tämän vuoden adventtikalenteri vaihtooni.Olet sydämellisesti tervetullut.Sitten vaan pikkuhiljaa "luukkuja" askartelemaan, ei kannata jättää viime tinkaan vaan tehdä heti ku inspiraatio iskee ja kun kaikki 24 korttia on valmiina niin lähetät ne mulle, onhan sulla mun osoite? Ja jos tulee kysyttävää niin niitä voi esittää niin blogissa kuin sähköpostiosoitteesseenikin. Jee! Olen aina niin innoissani kun saan jonkun uuden innostumaan ATC adventtikalenterista. Oikein kivoja askarteluhetkiä, eikä yhtään stressiä tai tiukkapipoisuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Innolla odotan minäkin omaa kalenteriani ;) Täytyypä aloittaa viikonloppuna askartelu. Nyt onkin ollut vähän vaiheessa nämä atc-hommelit, mut kyllä se tästä alkaa toimimaan ;)

   Poista
 6. Kahdestaan kaikki on hauskempaa ja valmistakin tulee tuplasti :) Komeita koristeita onkin kuvissa ja varmaan kissakin hyväksyy ja hyväksi havaitsee :)
  Mukavaa syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos LorealBlondi! Näinhän se on. Yhdessä on kiva askarrella ja höpötellä hassuja siinä sivussa ;) Kivaa viikonloppua ja kiitos kommentistasi!

   Poista