sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

KUKKAISENERGIAA...Rakastan luonnonkukkia! Etenkin Akileijat ovat niin kauniita. Ne vaan ovat niin ujoja kaunottaria kun nuokuttavat kauniita päitään alaspäin, että piti oikein ottaa kukka kämmenelle pystyäkseen tarkastelemaan sen kauneutta!
Kaunista sunnuntaipäivän jatkoa Sinulle!

7 kommenttia:

 1. Oi että onkin ihanaista kukkaenergiaa. Ihanaa Juhannuksen odotusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sitä samaa Sinulle! Toivottavasti koko Suomessa aurinko paistaa Jussina!

   Poista
 2. Kyselit Arc-korttien vaihtamisesta. http://fi.wikipedia.org/wiki/ATC-kortti on selostus mitoista. Teemme siis kukin korttejamme omaan tahtiimme ja kuvaamme ne blogiimme. Minä olen tehnyt myös kuvakansion vapaita kortteja varten. Sitten kun kohdalle osuu kortti, jonka itse haluaisi, voi ehdottaa vaihtoa. Kortteja vaihdellaan, ei koskaan myydä. Varauksia siis voi antaa toiselle tai saada toiselta blogiin. Sähkäpostitse vaihdellaan osoitteet ja kun lähettelemme omat korttimme, laitamme toisillemme papereita, kuvia ym pientä kivaa yllätystä askartelumateriaalia extroiksi kuviemme mukaan. Aina se, joka kerkiää ensin varata tietyn kortin - saa sen. Minä vaihtelen kortteja Suomeen, mutta jotkut vaihtelevat kortteja kansainvälisestikin. Tähän jää kyllä koulluun :D Todella hauskaa.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Wautsi wau! Kiitos selvityksestä. Taidanpa alkaa sadepäivinä väsäilemään! Yleensähän se menee niin, että aina toisen tekemät ovat kaikkein hienoimpia niin silloinhan niitä on hieno saada vaihdokeiksi ;) Sullahan olikin haaste blogissasi...jospa vaikka yrittäisi osallistua....

   Poista