lauantai 15. kesäkuuta 2013

KRANSSIKOTI PIKKULINNULLE


Eilen kun mentiin lämmittämään pihasaunaa, huomasin saunan ulko-ovessa olevassa kranssissa jotain siihen aikaisemmin kuulumatonta. Pikkulintu liinahäntä oli muuttopuuhissa ja kyhäillyt oman pikku yksiön risuista ja sammalista kranssin keskelle. Näyttää hänkin pitävän pinkistä väristä ;) En raaskinut pesää hävittää joten siirsin kranssin pesineen päivineen yhden ikkunan eteen kun siinä sattui olemaan naula juuri sopivasti valmiina...


...Tänään menin katsomaan että näkyykö elämää ja kyllä se pieni ruskea lintunen sinne pesään lennähteli eli ei järkyttynyt onneksi paikan vaihdoksesta. Otan uusia kuvia sitten jos ja kun taloksi asettuvat ja perheen perustavat ;)

3 kommenttia:

  1. Miten ikimaailmassa olisitkaan raaskinur avata pihasaunan ovea. Upeaa, että lintu ei loukkaantuntút paikan vaihdosta. Ihanaa viikonlopun jatkoa.

    VastaaPoista
  2. Kiitokset kommenteistanne Irmastiina ja Enkuli! Kyllä lintu on jatkanut eilisen päivän pesän tekoa ja illalla kun saunoimme ja istuimme kuistilla niin ei näyttänyt meistä häiriintyvän onneksi ;) Ihanaa nähdä sitten pieniä poikasia! Kivaa sunnuntaita!

    VastaaPoista