torstai 18. huhtikuuta 2013

PAPERINUKKE-KIRJANI

Tälläisen paperinukkekirjan tein tässä talvella. Ajattelin, että saan kaikki vanhat paperinukkeni taltioitua tänne kirjaan. Ei niistä raaski luopuakkaan. Aika hyvin näkee tuon 70-luvun muodin noista vaatteista ja hiuksista ;) Tämähän on samalla menneen ajan muodin muistoksi ja muisteloksi. Tässä vain muutama sivu näytiksi. Ylimpänä on kansikuvatyttö ja tässä alimpana on takasivuntyttö.

8 kommenttia:

 1. Kyllä nämä sun kirjat ovat ihania. Ovatko nämä olleet misään näyttelyssäsi esillä?
  Samanmoista kirjaa olen suunnitellut paperipuvuista, joita tein muutama vuosi sitten Usalaiseen paperinukke pukuhaasteeseen. Tein niistä vaan hiukka liian suuria mihinkään normikirjan sivuille sopivaksi, joten täytyy sitoa niille omankokoinen kirja. Olin silloin vuodatuksen blgissa ja nekin kuvat ovat taineet kadota bittiavaruuteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Selma. Osa on ollut näytillä täällä oman kylän Wanhalla Tehtaalla "Jotain wanhaa, jotain uutta" -taidenäyttelyssäni. Minäkin jouduin tosiaan sitomaan tuon kirjan tuollaiseksi vähän oudon kokoiseksi kun kaikki paperinuket eivät olisi pituudeltaan mahtuneet. Sehän on hyvä kun voi tehdä "täsmäkokoisen" kirjan aivan itse ;)

   Poista
 2. Huikean ihana kirja!!!
  Harmi kun kaikki omat paperinukkeni ovat kadonneet, ne olivat vielä niin tärkeitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vikki! Niin se on harmi kun monet vanhat lelut vaan katoavat ajan saatossa, mutta ovathan ne ikuisesti talletettuina sinun muistoihisi. Kivaa perjantaita!

   Poista
 3. Bellissimo, e che colori meravigliosi!
  Bellalullo

  VastaaPoista
 4. Molte grazie Bellalullo ;) Have a nice Friday and welcome to visit my blog again. You have Bellissimo blog. I love it! ;)

  VastaaPoista