lauantai 17. joulukuuta 2016

UUNAN RUNOKIRJA

 Sain aivan upean joululahjan Ystävältäni UUNALTA Hän on aivan mahtava taiteilija ja kirjailija, nimittäin hän kirjoittaa sydämeeni kolahtavia runoja. Niissä on hienoa mystiikkaa ja ne antavat lukijan mielikuvitukselle siivet ja niistä jokainen löytää oman viestinsä kun lukee rivien välistä. Kirjan nimi on "Ikkuna joka oli ovi" ja se on julkaistu tänä vuonna.
Tässä yksi näyte hänen upeista runoistaan, joka kolahti minuun tuon arvoituksellisuutensa vuoksi. Siinä lukija saa päättää minne "kulkija" on menossa. Runo luo upeat mielikuvat. Siinä on sanottu juuri sopivan niukasti, jotta lukijan oma mielikuvitus alkaa jatkamaan tarinaa ja miettii perimmäistä tarkoitusta. Ehkä vähän surumielinen ja super mystinen on tämä ja niistähän minä tykkään ;) Kiitos Uuna tästä upeasta lahjasta! Tässä on paljon luettavaa ja mietiskeltävää joulun pyhiksi. Suklaarasia viereen ja ahmimaan runoja! ♥

8 kommenttia:

 1. On kyllä puhutteleva runo ja erittäin kaunis kansikin tuossa runokirjassa. Kirja tarjoaa sinulle varmasti unohtumattomia lukuelämyksiä joulun pyhinä ja sen jälkeenkin :)

  VastaaPoista
 2. Kun joulun tärkeimmät touhut on tehty ja ruuat korjattu hetkeksi kylmään, on sopiva hetki rauhoittua ja tarttua runokirjaan. Uskon että näissä runoissa riittää pureskeltavaa toiseksikin kierrokseksi.

  Jännää, että valitsit juuri tuon runon, josta itsekin tykkään. Kirjan nimikkoruno on toinen, mutta on siellä monta sellaista, jotka eivät jälkikäteen oikein kolahda ;-)
  Kiitos Susanna, kiva että tykkäsit yllätyksestä!

  VastaaPoista
 3. Uunan kynästä piirtyy paperille todella puhuttelevia ja voi niin kauniita runoja. Tekisi mieleni maalata niistä tauluja.

  VastaaPoista
 4. Uuna on kyllä niin taiteilija kuin olla ja voi! Sain itsekkin tuon mystisen runokirjan:)

  VastaaPoista
 5. Uuna on ihana taiteilija ja runojen kirjoittaja. IHANA RUNO

  VastaaPoista
 6. Kirjoittelen nyt uutta blogia osoitteessa:https://ellintyt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Olen onnellinen kun minulla on sama kirja.Hyvin mielenkiintoinen.

  VastaaPoista