sunnuntai 14. helmikuuta 2016

MY FLOW-journal ♥

 Olen nyt torstaista asti puuhannut tämän uuden art journalini kanssa. Nimesin kirjan "My Flow"-nimiseksi ja sinne läiskin väriä toisen perään kovalla vauhdilla. En tiedä miksi, mutta kova tarve on ollut värejä käyttää ja teinkin tämän kirjan tähän malliin neljässä päivässä, eli aikamoisella "apinanraivolla" ;)))

 Tämä on ihan tavallinen A4 kokoinen vihko jonka ostin kirjakaupasta. Sivut olen kaikki "pohjustanut" eli maalannut vesi- ja akryylivärein. Olen osaan sivuista liimannut kuviopapereita tai lehdestä leikattuja kuvia. Tarkoituksenani oli, että nopeasti ja sen paremmin miettimättä suttaan väriä sivuille ja sitten alan niitä tarkemmin työstämään aina sitä mukaan minkä värinen mikäkin päivä sattuu olemaan...
 Nuo koristepyörylät olen rullannut sanomalehdestä ja maalasin ne akryyleillä. Pallonauhat on kirpparilöytöjä. Tätä journaliani täytän täysin intuitiolla ja mutu-tuntumalla eli menen flow´n mukana ;) Tosi rentouttavaa puuhaa kun ei tarvitse välittää meneekö piloille vai ei. Ainahan voi vetää uuden kerroksen maalia päälle ja aloittaa alusta. Ei se ole niin vakavaa vai mitä? ;)

 
 Tässä esimerkkinä muutamia aukeamia, jotka ovat vasta raakileita eli näitä työstän eteenpäin sitten kun siltä tuntuu...







Ihanaa alkavaa viikkoa ja paljon inspiraatiota! ♥

8 kommenttia:

  1. Oi kiitos.Näyttää niin kivalta ja kun tykkään väreistä tulee todella ihana.Sinne vain mukaan värien ja viiliksen mukaan.Hyvää uutta viikkoa.

    VastaaPoista
  2. Oi oi oi mikä kirja wau!!! Ja mitkä ihanat kannet, tuo värimaailma on just sitä mitä ihminen tarvitsee kun on jo lopen uupunut tuohon pimeyteen, täällä on yksi sellainen;) ihana on katsoa noita värejä, niistä saa voimaa! Juuri tuosta työstämisestä minä pidän, minulla kanssa yhdessä kirjassa on kesken sivuja ja niitä sitten kun siltä tuntuu tuunaan lopuun asti. Kaikkea hyvää♥

    VastaaPoista
  3. Mahtava! Jotain tällaista voisi itsekin kokeilla.

    VastaaPoista
  4. Jestamandeera mikä ihanuus. Todella värikäs ja upea.
    Olet tehnyt kirjan soulgollage tekniikalla :D Upeita nuo kannet ja sivutkin iiik ihanat. Apua miten ihanat värit.....

    VastaaPoista
  5. Onpa ihana...siis syötävän kaunis kokonaisuus, wauu!!!

    VastaaPoista
  6. Aivan ihanat ja energisoivat sivut ja värit :)
    JUST tuollaista väri-ilottelua kaipaa kaiken loskan ja harmauden jälkeen. Kevät aurinkoa odotellessa :)

    VastaaPoista
  7. Voi miten upan uupea työ ja niin ihanasti värejä.

    VastaaPoista