perjantai 20. marraskuuta 2015

ENSILUMEN TAIKAA...

 Kyllä täytyy myöntää, että lumi on kaunista! En ole ollut kummoinenkaan lumen ystävä paitsi lapsena, mutta tänään alkoi sydämeni lämmetä kun luonto näytti niin kauniilta valkeassa lumivaipassaan! Pitipä käydä valokuvaamassa kotiamme ja samalla esitellä meidän tämän vuoden lipputankojouluvalot. Ostin ne viime vuonna heti joulunjälkeen alennuksesta eikä maksaneet paljon ;)


 


 
Kaunista viikonloppua sinulle ja kiva kun poikkesit kurkkaamassa! ♥

7 kommenttia:

 1. Kotinne on kuin sadusta. Ihanaa, että lumi lopultakin tuli. Minä olin kuin lapsi - niin onnellinen ensilumesta. Kaunis on tuollainen kuusi. Ihanasti loistaa valo lasienkeliin. Kaiken kauniin sinä huomaatkin, tai no et muuten Sussu olisikaan :D
  Ihanaa viikonloppua ja nauttikaa lumesta. Mahtaa Luna olla ihmeissään.

  VastaaPoista
 2. ♥ajattelin kirjoittaa ihan samoin kuin Enkuli : kotinne on kuin satua, niin sisältä kuin ulkoa, ja lumi antaa omaa satumaista hohtoaan!

  VastaaPoista
 3. eipä tuohon ole lisättävää, kaunista!

  VastaaPoista
 4. Kauniit valot kaikkialla, erityisesti lipputankovalot. Meille ei ole vielä tullut yhtään lunta. Kauniilta tuo kyllä näyttää.

  VastaaPoista
 5. Pihasi on kuin postikortti tai joulukortti. Sinulla on niin taito tehdä kaikesta satumaisen kaunista, sisällä ja ulkona, komppaan enkulia :-)
  Meilläkin sataa jo lunta, mutta ihmeen myöhässä on ensilumi.
  Rentoa viikonloppua :-)

  VastaaPoista
 6. Valkeaa ja valoisaa. Oikea satumaa teillä siellä

  VastaaPoista
 7. Ihanat valot ja kaunis valokranssi!!! Tulis vain lumet takaisin!

  VastaaPoista