torstai 17. syyskuuta 2015

POSTILAATIKKOMME POSTISESSA....

 Hihii! Meidän postilaatikkomme pääsi yli kolmensadan kuvan joukosta "Postinen"-lehteen. Tuo lehtihän jaetaan käsittääkseni joka talouteen ja sen välissä tulee mainokset. Enpä tiedä kuinka moni edes vilkaisee tätä lehteä, mutta siellä se kuitenkin on, meidän postilootamme ;)))
Isäntä teki postilaatikosta talomme pienoismallin ja eräänä jouluna laitoimme sinne jouluvalot. Silloinen postipoika sanoikin naurahtaen, että nytpä hän on uransa huipulla kun on nähnyt postilaatikon jossa on jouluvalot ;)))

7 kommenttia:

 1. Mieletön! Ihan kuin nukkekoti! <3

  VastaaPoista
 2. Ah, se oli teidän talo! :D Meillä tätä katseltiin ja mietittiin, miten toimii, mutta sitten se kahva kuvasta bongattiin. todella erilainen ja kaunis.

  VastaaPoista
 3. Minäkin huomasin postilaatikkonne postisessa. Ajattelin myös, että nukkekotinakin olisi aivan mahtava tuollainen komea talo.Varmasti ilahdutti postinkantajaakin.

  VastaaPoista
 4. Mä olenkin nähnyt tuon livenä!!! Ihana on ilman valojakin :)

  VastaaPoista
 5. Ihan suuni jäi auki kun näin tuon kuvan. Me mieheni kanssa luimme tuon "postinen" lehden ja kummatkin olimme ehdottomasti sitä mieltä, että juuri tuo postilaatikko on paras ja hienoin:) Kyllä maailma on pieni vai mitä;)

  VastaaPoista
 6. IIK miten suloinen! Itse harrastan myös nukkekoteja ja miniatyyrejä ja heti tuli minullekin nukkekoti mieleen :)

  VastaaPoista
 7. Hihhii, minunkin piti etsiä tuo kuori ja jeee, siellähän se Harrin mestariteos komeilee.

  VastaaPoista