maanantai 13. heinäkuuta 2015

KALENTERI ART JOURNALIN UUDET KANNET


Tekipä mieleni tehdä uudet kannet omaan kalenteri art journaliini joka kulkee käsiveskassani aina mukana. Leikkasin pahvista sopivan kokoisen palasen ja ei muuta kuin kuminauhalla osaset kiinni. Helppoa kuin heinän teko ;)Mukana kulkee kivoja pikku tilpehöörejä jotta voin niitä vaikka reissussa hyödyntää jos tulee tarve lähettää postikortti ;) Olen nämä muuten saanut vaihdossa ystävältä, että kiitos vaan näistä ihanuuksista ;)


Tässä etu- ja takakansi. Olen tehnyt kierrätysmatskuista pienet vihkoset ja ne on kätevä sujauttaa kuminauhojen väliin. Näin ne on myös kätevästi vaihdettavissa jos kyllästyy tai haluaa tehdä uudet mukana kulkevat art journalit väliin.


Kivaa iltaa ja alkuviikkoa sinulle ja kiitos kun poikkesit ♥

9 kommenttia:

 1. Kivat kannet tulikin :-) Hyvää kesänjatkoa!

  VastaaPoista
 2. Hauska idea ja kauniit kannet.
  Muksaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Ihana idea ja tosi upeat kannet ja upeita härpäkkeitä.
  Minä ostin aivan oikean art-journal vihkon ja nyt aloitan täytellä sivujani urakalla. Lisäksi panostin nyt itseeni ja ostin hiljentymistä varten meditaatiovärityskirjan.

  VastaaPoista
 4. Upean ja kivan näköiset kannet hauskassa artjournalissasi.

  VastaaPoista
 5. Voi hyvää päivää taas, täällä suu auki toljotan noita kerrassaan upeita kansia, kyllä kehtaa mukana kantaa;) Mäkin olen ostanut aikaa sitten aika kasan vanhoja vihkoja (niitä ruutuvihkoja), on ollut tarkoitus tehdä juuri tuon tyylinen kirjanen. Törmäsin you tubes videoihin joissa juuri noita kirjoja oli. Joudun sinua ehkä hieman matkimaan noissa kansissa, tuo kiinnitys systeemi näppärä;) ihanaa loppuviikoa sinulle♥

  VastaaPoista
 6. Kiitos halit eilisestä.Ihana livenä tuo kirjasi.Postailua myöhemmin meidän vaihdosta.

  VastaaPoista
 7. ♥iiik, onpa niin, niin ihana! Iloista elokuuta ystäväin!

  VastaaPoista