torstai 16. huhtikuuta 2015

WIND CATCHERKirpparilta ostin kesällä parilla eurolla näitä jonkun vaivalla virkkaamia ikkunakoristeita ja tein niistä unisiepparit. Halusin kuvata ne ulkona ja niistähän tulikin "tuulisiepparit". Ne on niin kauniit liehuessaan kevättuulessa...

9 kommenttia:

 1. Ihailen aina näitä unisieppareita, minusta ne ovat kiehtovia ja kauniita, kuten nämäkin. Oletko muuten huomannut, että kotisivuillani on ryhmä kuvia tuulentavoittelijoista. Ne ovat kuin tuulisieppareita, ilman tuota keskustaa.

  VastaaPoista
 2. Minuakin kiehtovat nuo unisiepparit ja yksi roikkuukin pääni yläpuolella sängyssä:) Nuo sinun ovat herkullisen näköisiä ja herttaisia♥

  VastaaPoista
 3. Minä tykkään kanssa tosi paljon näistä kaikenlaisista sieppareista! Uni-, tuuli- tai mikä vaan. Nämä ovat TOSI kauniita, ja vielä ihanasti kuvattuja. On se vissiin minunkin alettava väsäämään omaa siepparia :)

  VastaaPoista
 4. Näissä kaikensorttisissa sieppareissa on aina oma viehätyksensä. Nämäkin niin hurmaavia :-)

  VastaaPoista
 5. ♥niin ihania! Mukavaa sunnuntai-iltaa♥

  VastaaPoista
 6. Ihana tuli. Olin muuten mukana kirppiksellä tuota valitsemassa.Ihana on virkkaus ja upeasti tuunasit. Pakko etsiä noita virkkauksia, koska noita saisi huikeita tuotoksia aikaan.

  VastaaPoista
 7. Kurkkaa blogiini, siellä olisi uudelleen aloitettu musiikkihaaste odottelemassa

  VastaaPoista
 8. hurjan ihana sieppari! Juuri oikea tuulen sieppaajaksi

  VastaaPoista