keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Art Journal-vaihto RaijaAnnikin kanssa Ihanaa postia sain RaijaAnnikilta Meillä on nimittäin Art journal-vaihto meneillään ja minä onnellinen sain jo hänen tekemänsä kirjan! Aivan ihastuttava ja taidetta ja katseltavaa täynnä on tuo pieni taideteos!
 Tämä ihana kortti oli mukana! Tämä korsettihan sopisi hyvin edellisessä postauksessani oleviin kenkiin, vai mitä? ;))

 
  Aivan kuin meidän pikku-Luna siinä luurailee ja ihmettelee elämää ;)
 Upeita RaijaAnnikin runoja on mukana, kuten esim. tämä:

"Se hetki
kun elämänkaaresi jättää iäisyyteen viivan.
Se hetki kun tuuli puhaltaa
poskeltasi viimeisen kyyneleen.
Siinä on aikasi."
 
 
"Sanat kukkina kasvavat,
pilkkovat ilmaa.
Hänen takanaan huusi joku
näkemättä vartalon hehkua
lähti
kulki läpi yön
aamuun."
-RaijaAnnikki-
 

 "Jos olisin ruusu
sinä kastepisara
joka aamu olisit lähelläni
joka ilta luonani."
-RaijaAnnikki-Aivan valtavan hienoja ajatuksia ja runoja on kirja pullollaan ja minun täytyy selaamasta päästyäni sitä selata yhä uudestaan ja joka kerta huomaan jotain uutta! Runot ovat RaijaAnnikin, joten ethän kopioi niitä ilman hänen lupaansa.

Tämä kirja huokuu, että hän on laittanut siihen paljon aikaansa ja sydämellä ja ilolla sitä on väkertänyt. Minun kirjani on vielä keskeneräinen ja postailen sen sitten kun olen saanut valmiiksi ja lähettänyt hänelle. Kiitos tuhannesti tästä ihanuudesta sekä upeista extroista joita mukana tuli! Tämä on todellinen aarre ja sujahti sydämeeni lämpöä tuomaan välittömästi!!!

9 kommenttia:

 1. Huokailen täällä ihastuksesta ja liikutuksesta. Upeita runoja ja oooh tätä ihanuuden määrää.

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos sanoistasi.Tätä on niin jännä katsella täällä koneen takana ja ajatella hetkiä kun tein sitä.Olen iloinen että arvostat kirjasta.kaikkea hyvää sinulle ja tietysti odotan innolla omaani.kunhan lennämme kotiin.terveisin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä! Totta puhuin joka sanan ja aarre se on! Olen tehnyt sinun kirjaasi joka ilta vähän eteenpäin. Hitaasti hyvä tulee...toivottavasti ;)

   Poista
  2. Tulee ihana-tiedän.Mukavaa marraskuun loppua-aika menee niin sukkelaan täälläkin. yksi hujaus kun ollaan taas kotona..ensin silti joulu katsotaan täällä.

   Poista
 3. On todella ihastuttava kirjanen, upeat värit ja oivaltavia runoja :) Kauneutta pullollaan koko teos!

  VastaaPoista
 4. ♥ihana ja persoonallinen! Kiitos Susanna kysymästä: saapikkaat on tällä hetkellä kaikki myynty. Oikein mukavaa maanantain jatkoa ystäväin!

  VastaaPoista