keskiviikko 15. lokakuuta 2014

VINTAGE-FAIRY

 Kyhäilin tämän herttaisen "Vintage-fairy" tekeleen tässä joku ilta sitten. Kaikki lähti siitä, että löysin kaksi tuollaista lampun osaa kirppikseltä syksyllä. Ne näyttivät aivan ihmiskropalta ja heti tuli mieleeni, että haluanpas kokeilla tehdä koriste-nuken siitä. Toinen "torso" odottaa vielä hamon syntymistä...kenties tämä keiju-tyttönen saa oman puolison jonain kauniina päivänä...
 Rikkinäinen lamppu toimii siis päänä ja liimasin siihen netistä tulostamani kasvot sekä vaihdossa saamani koristekukat seppeleeksi. Siivet tulostin netistä ja väritin Distress inkillä sepian-värisiksi. Vieteri-kaulakoru on mustekynän sisältä ja "rintsikat" on romukopasta ;)

Kivaa iltaa sinulle ja kiitos kun poikkesit blogissani ;)

6 kommenttia:

 1. Voi että, tämä on just sellaista taidetta mistä pidän. Hullunkurista, fantasiaa, hienoo:) Ihanasti keksit yhdistää kaikenlaista. Mitä kaikkea sitä kirpparilta löytääkään mitä voi käyttää omissa taiteiluissa.

  VastaaPoista
 2. Hyvänen aika. Mielettömän ihana. Taisit käydä siellä ihanalla miljoonan aarteen kirpparilla. Todella upeasti olet toteuttanut keijun ja tietenkin hänellä on oltava rintsikat :D IHANA

  VastaaPoista
 3. Onpa naisellisen ihana ja fantastinen keiju neito :) Parasta tässäkin upeudessa taas nuo ihanat löydöt joita yhdistelemällä tämäkin aarre on tehty.
  Olet kyllä TAITAVA!

  VastaaPoista
 4. Kiitos ja upeaa uutta viikkoa.Ihana keiju ,toivon hänelle sitä puolisoa.Terveiisin-projekti jatkuu täällä,kansia väsäilen (ei silti vielä valmista.)

  VastaaPoista
 5. ♥vau, ihan mahtava!! :) Mikä teos!!♥

  VastaaPoista
 6. Oi, humoristinen ja ihana, tästä tulee hyvälle tuulelle!

  VastaaPoista