sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

KUKKAISTUTUKSIA JA ILTA-AURINKOA

 Tälläinen kesäkukkapenkistämme tuli istutusten jälkeen. Siinä on Asterikkia, koristetupakkaa, vaaleanpunaista ja valkoista Markettaa, Daalioita sekä sääkukkia.


 
Eilinen ilta kuluikin taas perinteisesti pihasaunalla. Kaunis ja lempeä sää helli meitä ja kesä tuoksui juhannusruusuilta...


 Tässäkin "perinteistä" saunan näkymää kuistin pöydältä....  ;)
Pidetäänhän peukkuja että Juhannuksenakin olisi koko Suomessa yhtä kaunis sää kuin tänä viikonloppuna oli meillä Killissä! Kivaa viikonalkua kaikille!

9 kommenttia:

 1. IIIIK miten ihana tuo kaunis patsas noiden ihanien kukkien keskellä. Oikeita voimakukkia. Ja jestas noita upeita kiviä.
  Meilläkin möyritään mullassa. Huomenna on pihalaatoitusta tiedossa töiden jälkeen. Ei voi kuin sanoa, että työt haittaavat kaikkia ihania harrastuksia.
  Ihanaa juhannusviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Enkuli! Voimia sinne teille laatoitukseen! Se on kovaa puuhaa! Kivaa jussi-viikkoa myös teille ;)

   Poista
 2. Ihanat kesäkuvat! Aika monta sellaista kesän elementtiä: kaunis puutarha, sauna, kukkaloisto, karhu...Nuo kukat ovat upeita! Hyvää juhannusviikkoa paratiisiinne!

  VastaaPoista
 3. Näyttäpä oikein hyvälle tuo kukkapenkkisi patsaineen. Saunallakin tunnelma huipussaan :)
  Hyvää jussinviikkoa myös sinne teille ja Jussiakin, jos ei ehdi käydä sitä erikseen toivottelemasa, siis Juhannusta :)

  VastaaPoista
 4. Kaunista, hauskaa ja hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 5. Kauniilta näyttää daaliat ja muutkin. Myös runokirja saunalle oli todella kiva ja hauska idea. Olen innostunut tekemään mökkikirjaa. Huomasin vanhoja lehtiä leikatessani artikkelin Sinusta. Sielun Peili oli siis kyseessä. Jännittävää, sillä olen uusi blogisi lukija ja heti parin viikon sisään näin artikkelisi. Artikkeli oli hyvä. :-) Mukavaa kesän jatkoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja tervetuloa piipahtelemaan edelleen ;) Aika jännä yhteensattuma todellakin ;) Siskoni Linda on artikkelin kirjoittanut. Vienpä terveiset ;) Kivaa kesää!

   Poista