perjantai 15. marraskuuta 2013

MERENHENGETÄR ISABELLAN TARINA, Osa 4

Korppi-eukko loitsusi ja loitsusi. Telepaattisesti kalastajaa viekoitteli. Eipä ollut ottanut huomioon sitä tosiasiaa, että sinisen Isabella-linnun sydän oli puhdas ja täynnä valkoista kristallivaloa ja sellainen aina voittaa epäaidon ja pahuudesta kumpuavan loitsun. Niinpä sitten kävikin, että Korppi-eukon taiat alkoivat kääntyä häntä vastaan. Alkoivat mustat siivet sille kasvaa. Kauniit taiotut kasvot muuttuivat höyhenten peittämiksi ja ääni oli kraakkumista. Taian voima kääntyi häntä vastaan ja Korppi-eukosta tuli korppi lopun elämäkseen...

 Aivan samaan aikaan Isabella tunsi siivissään voimakkaan tunteen ja sen täytyi kuin kohtalon voimasta nousta siivilleen kalastajan veneeltä korkealle ilmaan. Sieltä se aloitti hurjan syöksymisen alas ja vauhti kiihtyi kiihtymistään kunnes se sukelsi tummaan mereen. Se ei voinut tuolle taian voimalle mitään vaan sen piti totella vaistojaan. 

Kalastaja näki tilanteen ja järkyttyi, koska ei voinut tehdä mitään linnun huimalle syöksymiselle. Kyyneleet kirposivat hänen silmiinsä ja sydäntä kylmäsi. Mitä nyt tapahtuu? Miksi lintunen teki sen? Syöksyikö se taian voimasta omaan kuolemaansa vai olisiko mitään enää tehtävissä....?

...tarinani jatkuu...to be continued....

4 kommenttia:

 1. Katselen vaan taaskin blogissasi, sanattomana ja huokaan syvään. Vedän sisimpääni kauneutta ja sadun taikaa. Huokaan syvään ja poistun sanattomana yhä,. Täällä käydessä aina on hyvä olla. Lämpöä viikonloppuusi, ystävä rakas. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ystäväinen kauniista sanoistasi ;) Tämä tarina tuntuu syntyvän kuin itsestään...jatkoa seuraa. Ihanaa viikonloppua sinne teille!

   Poista
 2. Huikaiseva tarina. Mietin tässä, että tunnen monta ihmistä, joille kasvaa heti mustat siivet. On ihmeellistä huomata esimerkiksi kateutta ja pahan lietsomista. Monikin tarvitsisi tuollaiset sinisiivet suojakseen. Ihana suojakeino.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja Wau sinähän heti oivalsit tarinan syvemmän merkityksen!

   Poista