perjantai 27. syyskuuta 2013

PIENET ATC-ALBUMIT

Tänään innostuin Tarja O:n Enkulille tekemästä albumista (hän kertoi puolestaan saaneensa ideansa Jaana Hv:ltä) tehdä atc-korteille pikkuruiset albumit. Piti päästä heti kokeilemaan kun kesälomaa vietin tänään...
 Tämä albumi on Cassulta vaihdetuille korteille....
 Tömä kätkee sisäänsä Viken upeat kortit...
Ja tässä Heenun korttien albumi.

 Leikkasin keräilykorteille tarkoitetusta mappimuovitaskusta taskuja ja sidoin parilla ompeleella kirjanselkämykseen. Kannet tein pahvista ja nahasta. Heenun albumin päälle liimasin hänen tekemänsä "Risti"-kortin. Tarkoitukseni on tehdä kaikkien korteista samanlaiset albumit. Niitä on kiva selailla ja hypistellä...

4 kommenttia:

 1. Wau miten upeita ja ihania. Arvaas kenen pitäisi tehdä monen monta albumia. Noin kortit säilyisivät tosi ihanasti. Minulla on iso pahvilaatikko, joka on päällystetty atc-korteilla ja olen havainnut, etä on aika vaikea ihailla tietyn ihmisen kortteja. Pakko matkia Tarjan ideaa minunkin.

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavat! Vastaavanlaisia keskeneräisiä projekteja on vuosien varrella mullekin kertynyt, mutta tilan puutteen vuksi jäivät kesken. Nyt on tilaa, joten kunhan verstas valmis, alan niitä keskeneräisiä purkaa. Hauska huomata, kuinka samankaltaisia ideoita meillä onkaan. :) Mutta tarkennus, sinun lopputulokset niin paljon kauniimpia.

  VastaaPoista
 3. Kiitos molemmat soulsisterini ;) Ja Viltsulle, että höpö höpö, EI varmana ole mun lopputulokset kauniimpia! Sä olet niin taitava tekemään kaikkia kivoja juttuja!

  VastaaPoista
 4. Oi miten kauniit kirjaset oletkaan tehnyt. Todella hienot. Itsellänikin oli ajatus , että jotkut kortit olisi kiva pitää laukussa, ihan kuin voimakortteina. Olen saanut niin upeita kortteja vaihdossa,että haluaisin niitä kantaa mukana. Tässä siis hieno idea korttien mukana kuljettamiseen !!.Kiitos vielä viime vaihdosta :)

  VastaaPoista