perjantai 23. elokuuta 2013

ART DOLL-PICTURESTämän tauluni nimi on "Your inner child". Olen tehnyt sen muistaakseni vuonna 2008 kun innostuin tekemään tuollaisia "art-doll"-nukkeja. On ollut mielessäni, että voisin taas kokeilla tehdä niitä pitkästä aikaa. Tämä taulu muistuttakoon kaikille, että on hyvä leikkiä ja hullutella välillä kuin pieni lapsi ja nähdä kaikki elämässä kuin ensimmäistä kertaa. Löytäkäämme kaikki oma sisäinen lapsi ja hellikäämme sitä!

These are my "Art-dolls" which I made on year 2008. I think I´ll try to do some more soon...
This picture is called "Your inner child" and it reminds everyone to remember to play and laugh and enjoy everything in life as you would be seeing it for the first time. Let´s find our own inner child and cherish it!
 


Tässä toinen taulu jonka nimi on "Find your inner flame" eli "Löydä sisäinen liekkisi". Tuo nöyhtä joka kuvaa tulenliekkejä on Inkan nauhatehtaan aikoinaan myymää kangasetiketeistä syntynyttä sekundaa. Siitä monet kutoivat sellaisia "karvamattoja" ;)

 

2 kommenttia:

  1. Pyörryttää ja huimaa ja suuta kuivaa. Millä ihmeen kuutamolla ehdit luoda tätä taidetta. Ei tätä kauneutta edes ehdi yhdellä katsomalla järki ymmärtää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih! Kuutamollapas hyvinkin ;) Kiitos!

      Poista