lauantai 27. heinäkuuta 2013

TORIPÄIVÄ KILLINKOSKELLA
Bongasin jälleen muutaman korpin, puustaveistetyn sellaisen. Viikinkiseppä Joona Peltoniemi oli tehnyt ne ja ne kuuluivat hänen upeaan myyntikojuunsa. Upeita!

Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna on Killissä aina toripäivät. Perjantaina on peräkonttikirppis ja lauantaina toritapahtuma sekä kortti- ja keräilypäivä. Sää oli mitä parhain ja porukkaa oli sankoin joukoin liikkeellä. Torimyyjiäkin löytyi valtavasti ja kaikkia ostettavia houkutuksia. Tässä alla muutama löytöni...

Tämä sudenhampaasta tehty kaulakoru oli aivan pakko ostaa. Näinköhän ulvon nyt kuutamolla ;)

Tälläinen vanha taulu lähti myös mukaan. Kuva taulussa on todella vanha ja tuo rankan vihreä väri kehyksissä luovat aika kitchmäisen rajun kontrastin, mutta toisaalta tuo tekee siitä mielenkiintoisen.

Lunan piti tietenkin tutkiä ostokset tarkkaan ja haistella, että kelpuuttaako hänen ylhäisyytensä ne omaan kotiinsa ;)


Jälleen kerran löytyi noita joutsenia...ne todellakin "vainoavat" mua ;) No yhden euron maksoi rasia niin olihan se ostettava...


Tälläiset puiset leimasimet myös ostin. Ne on kaiverrettu taidokkaasti Intiassa ja niillä voi leimailla tavalliseen tapaan tai sitten vaikka painaa kankaalle. Pitääpä testailla piakkoin.

Kaikin puolin oli taas onnistunut ja mukava päivä kotikylällämme!

2 kommenttia:

  1. Mainioita löytöjä! Olin kerran seuraamassa seppien työnäytöstä tai se oli samalla taitokilpailu. Ei voinut kuin ihmetellä sitäkin ammattitaitoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ovat taitavia. Taotut tuotteet ovat todella hienoja kaikessa rouheudessaan.

      Poista